Gerard Butler dvaput pogođen sačmom: Toliko sam krvario da smo zaustavili snimanje

Gerard Butler dvaput pogođen sačmom: Toliko sam krvario da smo zaustavili snimanje

Foto: JLP

GERARD BUTLER je otkrio kako njegovo zanimanje glumca nije uvijek bezazleno. Čak je dva puta na snimanju novog filma "Machine Gun Preacher" bio pogođen sačmom u lice. "Snimali smo scene pucnjave i sačma me pogodila u obrvu. Toliko sam jako krvario da smo morali zaustaviti snimanje. Deset minuta poslije, ista se stvar ponovila i sačma me pogodila u to isto mjesto", rekao je glumac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gerard je otvoreno progovorio i o svojoj prošlosti te kaže da u mladosti uopće nije bio "svetac". "Nekoliko sam puta završio u zatvoru. Bio sam divlje dijete, putovao po SAD-u, vozio pijan i bio prilično autodestruktivan. Pokušavao sam pronaći svoje mjesto u životu, posvetiti se glumi i zbrojiti se", kaže Butler, koji je priznao i kako je nedavno ponovo počeo pušiti, nakon divljeg noćnog izlaska s kolegom Russellom Croweom.

"Prije četiri godine sam prestao pušiti, nakon 40 pokušaja. Bio sam 23 puta hipnotiziran, svašta su mi ubrizgavali u tijelo, laserom su mi radili na rukama, pokušavao sam s natrijem. A onda, nakon jednog izlaska s dečkima, među kojima je bio i Russell Crowe, ponovo sam počeo. Bilo nas je 12, njih 11 je pušilo, i to je bilo to", ispričao je glumac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara