Gisele Bundchen: Nikada se u isto vrijeme nisam osjećala tako snažno i ranjivo

Tekst: P.R.
Foto:JLP

BRAZILSKI supermodel Gisele Bundchen opisuje rođenje svog prvog djeteta kao "najsnažnije iskustvo i najemotivniji događaj u životu".

"Benjaminovo rođenje mi je promijenilo život"

"Rođenje mog sina Benjamina bilo je najsnažnije iskustvo koje mi je promijenilo život. Nikada se u isto vrijeme nisam osjećala toliko snažno i ranjivo", napisala je lijepa Gisele na svom blogu. "Kada su mi ga konačno stavili u naručje pogledala sam ga u oči i osjetila bezuvjetnu i apsolutnu ljubav. Osjećala sam se kao da sam postigla nešto zbija veliko i vrijedno. Mi smo postigli nešto zajedno. Nikada se u životu nisam osjećala toliko potpuno i snažno", dodala je Gisele.

"Poznato okruženje u kojem sam rodila pomoglo mi je da ostanem mirna i pribrana"


Gisele je rodila u svom domu u Bostonu gdje živi sa suprugom Tomom Bradyjem. Priznaje kako joj je poznato okružje pomoglo da ostane mirna i sabrana tijekom poroda koji se odvijao u kadi. "Osjećala sam se sigurno i vjerovala sam sebi i svome tijelu. Bila sam okružena ljubavlju i sve mi je to pomoglo da porod prođe u redu", dodala je 29-godišnja manekenka koja se nada da će malenome Benjaminu biti dobra majka kao što njezina majka, Vania Nonnenmacher, bila njoj.

"Moja je majka cijeli svoj život posvetila obitelji. Toliko nas sve voli i toliko je odana i brižna, te zbog nje vjerujem kako je žena stup obitelji. Mogu se samo nadati da ću i ja biti takva majka svojoj djeci", napisala je Gisele.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara