Gledatelji bijesni na Josipove cure: Samo ga sprdaju, ovo je zlostavljanje

Gledatelji bijesni na Josipove cure: Samo ga sprdaju, ovo je zlostavljanje
Foto: RTL

NAJMLAĐI farmer u showu Ljubav je na selu Josip Tratnjak prilično se zbližio sa svojim kandidatkinjama, no iako je on zadovoljan ponašanjem svojih cura, puno gledatelja se ne slaže s tim. 

Tijekom izlaska Ivanka ga je čak poljubila, a cure su ga počele skidati. Josip se pri tome nije baš bunio, već im je pokazivao mišiće. Nakon što je ostao bez majice, Ivanka mu je otkopčala hlače. 

"Ona je htjela iskustvo s mlađim muškarcem, to je i dobila", rekao je Josip, koji je također uvjeren da se "nešto dogodilo između njega i Gabrijele dok su plesali. 

"Dok smo plesali, nešto se dogodilo između nas, samo što ona neće priznati. Bit će nešto", ponadao se on. 

Gledatelji kojima je Josip prirastao srcu, oborili su se na njegove cure tvrdeći da ga one samo ismijavaju. 

"Ova sve nešto fino i slatko kaže, pa se iskrevelji podrugljivo. Jako neiskrena, kao da ju je neko natjerao da bude tu", komentirala je jedna gledateljica Gabrijelu. 

Nisu štedjeli ni Ivanku nakon što je poljubila Josipa. 

"Koja gluma da bog sačuva ona vidjela on jadan onakav kakav je pa to lijepo iskoristi da ostane najduže u emisiji ona zna da će on sada ludjeti za njome i kada bude sada izbacivanje ona ostaje sigurno svako će to vidjeti."

"Ekstra originalan plan Ivanka ima. Ovo je zlostavljanje samo takvo."

"Kako one rade budalu od tebe, a ti od sebe", "To je više žalosno nego smiješno, dečec bu imao traume za cijeli život", "Jao, mali što si ti naivan. Bože ovo više nije normalno", "Žao mi je ovog mladića, vidi se da je neiskvaren, a ove tri od njega prave predmet sprdnje. Na kraju će ostati razočaran", bili su još neki od komentara. 

Ivanka je za RTL izjavila da se nimalo ne kaje zbog poljupca te da bi sve ponovila. 

"Sve bih ponovila. Pa bilo je maestralno, zaista! I vizualno upečatljivo! Svi pričaju o tom poljupcu. Dijele ga. Zamislite samo da postane brend u odnosu mlađih i starijih", rekla je ona i dodala da poljubac "nije bio loš". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara