Gledatelji ljuti zbog Mijine odluke: "Totalno razočaranje, nikako si ne pašu"

Gledatelji ljuti zbog Mijine odluke: "Totalno razočaranje, nikako si ne pašu"
Foto: RTL

GLEDATELJI Gospodina Savršenog nisu baš zadovoljni odlukom oko ovogodišnje pobjednice Nuše Rojs.

Unatoč tome što Mijo smatra da je upravo ona ta koja "izvlači ono najbolje iz njega", mnogi Slovenkinu pobjednu smatraju nezasluženom.

"Ovo će biti jedna od najtežih odluka koje ću morati donijeti. Na kraju svega ovoga, kad se kamere ugase, znam koga vidim pored sebe", rekao je Mijo prije posljednje ceremonije.

Iako je od početka bila Mijin favorit, Mihaela Muhvić ipak nije dobila posljednju ružu.

 

"Zaista si krasna, puna ljubavi i empatije i uz tebe se muškarac osjeća sigurno. Bilo mi je lijepo s tobom i sve ću te uspomene zauvijek pamtiti, no nažalost, mislim da nisam taj muškarac koji može ispuniti ono što ti očekuješ, ono što ti pružaš. Zaslužuješ puno bolje", riječi su koje je Mijo uputio Mihaeli prije ispadanja.

Mnogi su nakon sinoćnjeg finala svoje nezadovoljstvo prokomentirali na društvenim mrežama.

"Nek si se zajebo, al neka si. To si i zaslužio", "Totalno razočaranje, nikako si ne pašu skupa Nuša i Mijo", "Mihaela, Mihaela..sad izabrao Nušu. Naravno ova je poznata pjevačica, naravno da će nju. Baš sam se razočarao", dio je nezadovoljnih komentara na Instagramu.

"Jako mi je žao zbog Mihaele jer mi je bila favorit", "Ne Isuse, ovo ne može biti istina, ona to ne zaslužuje, nego Mihaela", "Fuj za obadvoje. Sjeb'o si se svakako, a vidjet ćeš i kasnije, a Mihaela Muhvić je za vas dama sve i može ti biti žao što nisi izabrao nju, požalit ćeš", pisali su na Facebooku protivnici Mijine odluke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara