Gledatelji Plesa sa zvijezdama žale se na odluku žirija: "Nije pošteno"

Gledatelji Plesa sa zvijezdama žale se na odluku žirija: "Nije pošteno"
Foto: NovaTV

SINOĆNJA epizoda Plesa sa zvijezdama naprasno je prekinuta zbog nestanka struje, baš kad je žiri trebao odlučiti za koga je plesna avantura nakon dvoboja završila.

Sonja Kovač i Goran Vogleš te Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić osvojili su najmanje bodova pa su ostanak u showu tražili kroz plesni dvoboj. Kad se struja vratila, žiri je odlučio da ispadaju Josipa i Damir, a gledatelji na društvenim mrežama nisu bili presretni time, pogotovo s obzirom na to da na kraju emisije nisu pisali glasovi publike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Prema glasovima žirija, bilo je 2:2, a presudio je glas predsjednice žirija Tamare Despot koja je glasala za Sonjin ostanak. Kao i obično, brojni gledatelji na društvenim mrežama izrazili su svoje nezadovoljstvo raspletom. Mnogi su smatrali kako je zbog izjednačenog rezultata publika ta koja je trebala odlučivati.

Prema glasovima publike, koji su objavljeni naknadno, Sonja i Gordan dobili su najmanje glasova (10,4%), dok su Josipa i Damir dobili nešto više.

 

"Sonja ima puste pratitelje i povećava gledanost. Jednostavno", komentirali su neki. Drugi su mišljenja da je Sonja ovaj put bila jednostavno bolja od Josipe. Što vi mislite?

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara