Gledatelji podržali Nicolasa oko "cajka-cha": "Kao vatrogasna zabava, užas"

Gledatelji podržali Nicolasa oko "cajka-cha": "Kao vatrogasna zabava, užas"
Screenshot: Nova TV

ANA VUČAK VELJAČA i Mario Ožbolt sinoć su u drugoj, i za njih posljednjoj, epizodi showa "Ples sa zvijezdama" izveli cha-cha-cha na pjesmu "Dobitna kombinacija" Jelene Rozge.

Nakon njihovog nastupa član žirija Nicolas Quesnoit prokomentirao je da to što su oni izveli nije bio cha-cha-cha, već "cajka-cha", a čini se da se s njim slažu i gledatelji. 

U komentarima pod snimkama njihovog nastupa na društvenim mrežama mnogi su prokomentirali da su začuđeni izborom glazbe.

 

"Dobro je ovaj rekao. CAJKAČA!", "Hahahahaha kako je Nicolas rekao cajkacha i imao je pravo od kad se cha cha cha pleše na ovakvu pjesmu", "Kad plešeš na Rozginu pjesmu onda ispadneš", "OK, ovo je i službeno vatrogasna zabava. Nicholas, opraštam ti sve afektiranje ikad zbog definicije izvedbe: cajka-cha", "Moram reci da je zaista stvar od Rozge neprimjerena za ovaj ples. 😞 Zašto to Pobogu radite? Par imao prekrasan nastup 👏🙏💪👍 Cajkača cha Nicholas bravo", "Ovdje je čak u plesu i bilo chacha koraka, al sve je zasjenio odabir glazbe, do te mjere da je Nicholas, legenda, morao definirati: to je cajkaCHA hahaha", "Super su mi 💜 ali Rozga??? 😮 Cajckacha 😂😂 ugasila sam zvuk i gledala samo ples i bilo je odlično", "Izbor glazbe užasan", bili su samo neki od komentara.

Inače, Ana i Mario su uz Marka i Ellu dobili najmanji broj glasova gledatelja pa su završili u finalnom dvoboju gdje su otplesali također cha-cha-cha, a onda je žiri jednoglasno odlučio da dalje ipak ide Grubnić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara