Gledatelji tvrde da se sabotiralo Grubnića, Nova TV objasnila što se događalo

Gledatelji tvrde da se sabotiralo Grubnića, Nova TV objasnila što se događalo
Foto: Nova TV

DRUŠTVENE mreže i forume u Hrvata jučer su preplavile teorije zavjera po kojima se Marko Grubnić i njegova mentorica Ela Vuković uopće nisu trebali naći u plesnom dvoboju s Anom Vučak Veljačom i njenim partnerom Marijom Ožboltom. Iako su show napustili Ana i Mario, gledatelji tvrde da je Grubniću nanesena nepravda te da su se u dvoboju trebali naći novinar Nove TV Davor Garić i njegova mentorica Valentina Walme.

Dokaz za to vide u grafici koja je objavljena prilikom proglašenja duelista, a prema njoj je na zadnjem mjestu po glasovima publike bio Garić s 3,8 posto glasova. Ana je imala 6,7 posto, a Marko 9,3 posto.

Kad bi se to pribrojilo glasovima žirija, Davori i Ana imali bi po sedam bodova, a Marko 16. Stoga se, tvrde gledatelji, nije smio naći u dvoboju. Brzo su se razvile teorije da je televizija poštedjela svog novinara, ali i lijepu Valentinu koja je već izazvala veliku pozornost u javnosti.

Što se dogodilo, odlučili smo provjeriti na Novoj TV.

"Došlo je do nenamjerne pogreške u grafičkom prikazu postotaka rezultata glasovanja publike na kraju emisije. To nije utjecalo na finalnu rang listu natjecatelja showa, koju daje ukupan zbroj bodova od žirija i publike, koja je nedvojbeno ispravna. Kao što smo već vidjeli u emisiji, prvo su mjesto zauzeli Slavko i Gabriela, dok su plesni parovi Marko i Ela te Ana i Mario otišli u plesni dvoboj", stoji u odgovoru koji su poslali Indexu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara