Gledatelji Voicea se pobunili: "Pravite nas glupima, jadno i čista namještaljka"

Gledatelji Voicea se pobunili: "Pravite nas glupima, jadno i čista namještaljka"
Foto: Dario Njavro/HRT/Instagram

DIO GLEDATELJA The Voicea nije zadovoljan ishodom polufinalne emisije, a najveći broj njih ne može prežaliti ispadanje mladog Jakoba Grubišaka.

Jakob je u polufinalu izveo pjesmu Castle on the Hill Eda Sheerana te se borio protiv Bernarde Bobovečki koja je izvela Jolene legendarne Dolly Parton. Finale je glasovima gledatelja na kraju izborila Bernarda, a neki sad misle da je takav ishod nepravedan.

"Ne znam tko bira pjesme za natjecatelje, ali po meni, puno ovisi i o odabiru same pjesme. Upravo zbog toga, jučer razočaranje i kod Jakoba i kod Dore. Šteta jer, budimo realni, jučer nisu bili na svom nivou ne zato jer nisu dobri nego su im pjesme bile meh", požalio se jedan gledatelj na društvenim mrežama, a slični komentari brzo su se zaredali.

Neki spominju namještaljke, neki krive mentore, a neki spominju i Černobil.

"Dobro, i tko sad još može reći da cijeli ovaj Voice nije čista namještaljka? Da Bernarda prođe pored Jakoba? YouTube pregledi sve govore, a i komentari. Za Bernardu jedva se nađu dva pozitivna komentara ispod posljednjih izvedbi. Nikome nije bilo jasno kako je i zadnji put prošla pored Karla i Vjeke. I sad je odjednom dobila toliku potporu da prođe pored jednog od favorita. Fuj, kako nas pravite glupima. Sramota za HRT. Kako jadno. Otkazujem pretplatu na vaše namještaljke", "Ova epizoda je bila šok i nevjerica, prevara", "Katastrofa gora nego Černobil, vidi se da je namješteno, možete li mi samo reći koliko košta prolazak do finala da dignem kredit za sljedeću godinu, hvala. Jakob je bio puno bolji od Bernarde, ali izgleda da prolaze samo ulizice i miljenici. Gori lopovi nego Plenković", "Što reći, šteta kad nečija izvedba zvuči bolje od originala, Jakob u izvedbi Power Over Me i onda nema mentora u 1/2 potpuni pogrešan izbor pjesme. Kakogod Gobac bar ima sluha pa izvlači sav potencijal Vinka", pisali su drugi.

Ipak, bilo je i onih nešto staloženijih.

"Nije mi jasno zašto se ljudi čude određenim prolazima kad se ne prolazi na osnovu toga tko je bolji nego toga tko dobije više glasova, što je sasvim ok, al onda znači da neće uvijek proći možda najbolji glasovi nego najpopularnije osobe", zaključila je jedna gledateljica. 

"Dakle, čitam ove komentare i ne mogu vjerovati koliko je ovdje negativnih ljudi... i nezrelih. Ako nije prošao vaš favorit, nije niti pristojno niti lijepo svoju frustraciju izbacivati na one koji su prošli. I to najviše rade oni koji se smatraju valjda nekakvim stručnjacima. Glazba se doživljava subjektivno, kao i ljudi, svatko ima svoj stil u svemu, od pojavnosti do odabira vrste pjesama. Ako vam se ne sviđa kako netko izgleda, pjeva, govori ili se prezentira to ne znači da vam to daje za pravo da ga/ju omalovažavate. Zato postoji like i dislike ili jednostavno odrastite i ignorirajte ju/ga ako vam se ne sviđa. Pozdrav i uživajte u glazbi koja vam se sviđa, koja god ona bila", dodala je druga.

Što vi mislite o ishodu polufinalne večeri?

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara