Glumačka zvijezda: "Svinganje nam je spasilo brak"

Glumačka zvijezda: "Svinganje nam je spasilo brak"
Foto: Instagram

THOMAS MIDDLEDITCH otvorio se o svom otvorenom braku.

37-godišnji glumac najpoznatiji po ulozi u uspješnici HBO-a Silicon Valley u intervjuu za Playboy govorio je, između ostalog, o svom svingerskom životnom stilu te o svom braku s kostimografkinjom Mollie Gates.

"Ne znam koliko mogu reći jer ne želim da se moja žena ljuti na mene", rekao je Middleditch. "Tek nakon što sam se oženio, svidjelo mi se: 'Mollie, oprosti, ali moramo biti moderni', rekao sam joj", otkrio je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thomas Middleditch (@tombini) on

Kaže kako joj priznaje zasluge jer ga nije odmah odbila, već je bila spremna za "pregovore".

Ne samo da su se uspjeli dogovoriti, već 37-godišnji glumac kojeg je publika ove godine gledala i u filmu "Godzilla II: Kralj zvijeri" kaže kako im je to spasilo brak. "Da budem iskren, svinganje nam je spasilo brak."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thomas Middleditch (@tombini) on

"Usput, izraz svinganje je staromodan, sad se to kaže 'biti dijelom životnog stila'", dodao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thomas Middleditch (@tombini) on

Otkrio je kako svinganje nije nešto čemu je stremio. "Potajno se smatram perverznjakom, ali to nije to", rekao je. "Jednostavno je tako. Volim seks."

Brak s 32-godišnjom Gates to nije promijenio, dodao je.

"Uvijek sam mislio da sam romantičar i da kad se zaljubim da će to nestati. I je na nekoliko godina - dovoljno da razmislim o tome da bih se trebao vjenčati i da pomislio kako mogu biti drugačiji", rekao je. "No to je dio mene. Ako je to dio vašeg bića i čini vam se važnim, pronađite način da to istražite, jer represija je bolna."

Par ima pravila, kaže, te funkcioniraju kao jedinica. "To je neprestano stanje upravljanja i komunikacije, do točke u kojoj moramo stati. Ja sam gas, a ona kočnice. To je zapravo i premisa serije koju pišemo zajedno".

Par se oženio 2015. godine nakon tri godine veze.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara