Glumica iz filmova za odrasle probala maknuti Putina, a sad želi biti guvernerka

Glumica iz filmova za odrasle probala maknuti Putina, a sad želi biti guvernerka
Foto: Instagram

ELENA BERKOVA je ruska porno glumica koja je svoju slavu stekla kao kandidatkinja jednog ruskog reality showa, a onda je odlučila svoju karijeru glumice u filmovima za odrasle zamijeniti jednom potpuno drugačijom - onom političkom. Tako je objavila da se planira kandidirati za guvernerku u Murmanskoj oblasti koja se nalazi na sjeveru Rusije, odakle i sama potječe, prenosi ruski RT.

Kako bi privukla potencijalne buduće glasače, Elena je na Instagramu započela s kampanjom, a svojim pratiteljima postavila je pitanja koja bi joj mogla pomoći da zadovolji potrebe i želje građana te si tako osigura glasove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elena Berkova (@berkova)

"S kojim problemima se suočavate u svojem gradu? Kava je situacija s bolnicama, školama, jaslicama i stanovima? Želim saznati što više o svakodnevnom životu u Murmansku. Uz vas sam", napisala je 34-godišnjakinja.

Ovo nije prvi put da se Elena pokušala probiti u svijetu politike. 2009. godine rekla kako se planira kandidirati za guvernerku u Sočiju, kada je snimila i videospot za kampanju, no nikada nije bila registrirana kao službena kandidatkinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elena Berkova (@berkova)

Nakon toga, 2017. godine, najavila je kako će se kandidirati za predsjednicu Rusije na izborima 2018. godine, obećavši da će se potruditi da se u škole uvede ispit iz seksa, dok će se, ako onda pobijedi, seksualno uznemiravanje smrtno kažnjavati. Ipak, svoj plan nije ostvarila jer je tada imala tek 32 godine, a ruski zakoni navode kako predsjednik ne smije biti mlađi od 35 godina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara