Glumica priznala da je do uloga došla preko kreveta

Glumica priznala da je do uloga došla preko kreveta
Foto: Instagram

CHARLOTTE KIRK, britanska glumica koja je svoj uspjeh stekla ulogama u filmovima poput "Vice" i "Oceanovih osam", priznala je da je do njih došla preko kreveta, prenosi Daily Mail.

Kada je imala 21 godinu, Charlotte se dopisivala s Jamesom Pakerom, poduzetnikom i bivšim partnerom glazbenice Mariah Carey, a njihovi SMS-ovi objavljeni su na Daily Mailu u okviru istrage."Dođi odmah u hotel Bel Air. Imam priliku života za tebe, nećeš se nikada moći odužiti za to. Upoznat ću te s najvažnijim čovjekom kojeg ćeš ikada upoznati", pisao joj je tada James.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Charlotte Kirk (@charlottekirkofficial)

Charlotte se odazvala na poziv, a u hotelu ju je dočekao Kevin Tsujihara, čelnik megapopularnog studija Warner Bros, s kojim je u hotelskoj sobi provela više od dva sata. Tako si je osigurala uloge u nekim od filmova koje je snimala, a tvrdi da je s njim nekoliko puta spavala "jer je to željela"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Charlotte Kirk (@charlottekirkofficial)

Tsujihara je trenutno na meti istrage zbog spomenutog skandala, zbog čega se javno morao ispričati svim zaposlenicima, filmskoj industriji i svojoj supruzi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara