Glumici droga potpuno uništila lice: "Šmrkala sam i za vrijeme poroda"

Glumici droga potpuno uništila lice: "Šmrkala sam i za vrijeme poroda"
Foto: Gulliver Images/Getty Image/Youtube

DANNIELLA WESTBROOK nekad je bila poznata po svojoj ljepoti, ali danas ova britanska glumica i televizijska ličnost izgleda stvarno izobličeno. Do toga ju je dovela ovisnost o drogi i brojne operacije. 

Drogu je prvi put probala sa samo 14 godina, a nakon što je u 16. dobila ulogu u popularnoj seriji EastEnders, redovito je partijala po klubovima i šmrkala kokain zbog čega je ostala bez nosnog septuma koji je zbog kokaina potpuno istrunuo. 

Zbog toga je većinu scena u sapunici snimala iz gornjeg kuta, tako da joj se ne bi vidjele nosnice, no nakon što su je na jednom eventu snimili iz malo drugačijeg kuta - istina je izašla na vidjelo, piše Mirror. 

Nakon toga je otišla na šestomjesečno odvikavanje od droge i podvrgnula se operaciji rekonstrukcije nosa. Nažalost, nije dugo ostala čista. 

"Uzimala sam drogu i dok sam bila trudna. Rodila sam na podu u kupaonici, a kad su počeli trudovi, povukla sam crtu kokaina. Bila sam u užasnom stanju, nitko mi nije mogao pomoći", ispričala je u jednom ranijem intervjuu. 

Za Mirror je 2017. priznala da su joj godine drogiranja ostavile stravične posljedice. 

"Trunu mi kosti lica i desni zbog droge, ali i zbog loše izvedene plastične operacije", rekla je. 
Ove se godine na dodjeli televizijskih nagrada ipak pojavila s novim licem. Liječnici su joj od kosti rebra napravili nove jagodične kosti. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara