Gola i pijana britanska princeza skakala po školskom dvorištu

NAKON što je primijećena kako potpuno gola i pijana zajedno s prijateljicama pleše po školskom dvorištu, najmlađa kći vojvode od Yorka, princeza Eugenie, bila je udaljena od školskog teritorija. 18-godišnja princeza navodno je golišavim hihotanjem po dvorištu željela "umanjiti stres uoči teških ispita", međutim, čelnicima sveučilišta Marlborough u Wiltshiru se takav način opuštanja nije svidio, stoga su hitno pozvali upomoć starije djelatnike škole.

Oni su, pak, priopćili kako sveučilišnim dvorištem juriša i urla desetak djevojaka koje "djeluju pijano i bacaju se na sve strane". "To nije bilo ništa drugo doli mladenačka uzbuđenost. Skupina djevojaka je ubrzo zamoljena da se povuku, što su i učinile", rekao je izvor koji je nadodao kako "među njima nije bilo mladića, kao niti droge", dok su drugi učenici potvrdili kako su djevojke taj dan pile "samo" alkoholna pića.

Princeza zbog raskalašenosti dobila ukor pred isključenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Princeza Eugene, koja je šesta u redu za krunu, na sveučilištu u Wiltshiru pohađa satove umjetnosti, povijesti i engleskog jezika, a da sveučilište njeguje vrlo stroga pravila ponašanja govori činjenica kako je "zbog raskalašenosti dobila ukor pred isključenje" s čime se slaže i kraljevska obitelj jer samo jednu godinu na tom sveučilištu plaćaju 23 tisuće funti.

L.V. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara