Golišava Cindy Crawford vrijeme krati tješeći "ostavljenog" Georga Clooneya

IKONA supermodela devedesetih godina prošlog stoljeća, još uvijek ništa manje zanosna, Cindy Crawford skinula se na plaži u bikini i svojim tijelom pokazala djevojkama okupljenim na plažama St. Tropeza kako slobodno mogu kući - prirodnim osmjehom, tijelom boginje i najpoželjnijim svjetskim neženjom kao društvom, Cindy je izazvala zavist mnogih. Cindy i njezin suprug Rande Gerber ugostili su glumca Georga Clooneya, koji u St. Tropezu liječi rane nastale u nedavnom prekidu ljubavne veze s gramzljivom i neobuzdanom konobaricom Sarah Larson ljenčareći na palubi luksuzne jahte usidrene na francuskoj rivijeri.

Slavna "posada" jahte vrijeme krati plivanjem, jedrenjem i ostalim aktualnim vodenim sportovima, a zli jezici usidreni u blizini Crawford-Clooney-Gerber plovila nisu mogli ne primijetiti kako okupljena trojka u svakom trenutku izgleda naprosto fantastično. 42-godišnja Cindy, žena bez koje modni svijet do prije petnaest godina nije mogao funkcionirati i danas bi komotno mogla stati uz bok najboljima - Naomi, Kate ili Agyness Deyn kraj "tete" Cindy ne bi imale nikakvih izgleda. Da je zvjezdani status bivšeg supermodela savršeno opravdan dokazala je lokalnom francuskom stanovništvu koji za Cindy imaju samo riječi hvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvjezdani trio jučer se uputio u posjet najslavnijoj svjetskoj novorođenčadi na svijetu, blizancima majke Angeline i oca Brada, koji su trenutno pod okriljem frontmena grupe U2, Bone Voxa u njegovom francuskom domu u malom selu Eze.

V.V.
Foto:Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara