Golišava fitnes instruktorica iz BiH napala novinare: To nisu tange nego bikini

Golišava fitnes instruktorica iz BiH napala novinare: To nisu tange nego bikini
Foto: Instagram

INSTRUKTORICA fitnesa koja je prodefilirala crvenim ćilimom ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu u prozirnoj haljini odlučila je educirati javnost.

Naime, mnogi su ono što se vidi ispod haljine lakonski nazvali tangama, no Lejla tvrdi da su u krivu i da trebaju edukaciju.

"Za novinare koji su napisali da su ovo tange, malo edukacije: ovo je model bikinija. U takvom bikini modelima se djevojke takmiče u fitnessu/bodybuildingu, a pobjednica Svjetskog prvenstva Miss bikini Amerike 2014. može da ga nosi s ponosom i na crvenom tepihu. Osim toga, u svečanim haljinama se bez problema često razotkrivaju mišići ramena, leđa, ruku, nogu, zašto ne i mišić gluteus ako je lijepo izvajan, onda je to umjetničko djelo, a ne vulgarnost", napisala je na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za novinare koji su rnapisali da su ovo tange malo edukacije: ovo je model bikinija! 😁 U takvim bikini modelima se djevojke takmiče u fitnessu/bodybuildingu, a pobjednica Svjetskog prvenstva Miss bikini Amerike 2014. može da ga nosi s ponosom 💪 i na crvenom tepihu 😃 Osim toga u svečanim haljinama se bez problema često razotkrivaju mišići ramena, leđa, ruku, nogu....zašto ne i mišić gluteus ako je lijepo izvajan onda je to umjetničko djelo, a ne vulgarnost 😁 #missbikini #missbikiniamerica2014 #musclemania #bikinigirl #bikinifitness #naturalbodybuilding #bodybuilding #fitnessgirl #fitnessadict #fitnessmotivation #staynatural #stsyfit #lejlasebic

A post shared by Lejla Sebic (@lejlasebic) on

Pratitelji su joj se brzo javili.

"Ma nemate se potrebe pravdati, uvijek će biti onih koji nemaju svoj lični život zanimljiv pa nađu druge komentirati. Neka prvo pogledaju sebe, ali teško je sebi suditi u ogledalu. Lakše je drugima", napisao je jedan.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara