Golišava Lady Gaga na sve četiri pozirala na klaviru, odjenula se i u "gole grudi"

Golišava Lady Gaga na sve četiri pozirala na klaviru, odjenula se i u "gole grudi"

Foto: Harper`s Bazaar

LADY GAGA snimila je otkvačeni i seksi editorijal za svibanjsko izdanje časopisa Harper`s Bazaar. Pjevačica je na sve četiri golišava pozirala na klaviru, a u jednom je izdanju na sebe odjenula haljinu s nekoliko pari malih grudi. Na jednoj fotografiji Gaga izgleda čak i prilično normalno, ako se izuzmu umeci na jagodičnim kostima.

Za njih pjevačica tvrdi da su njezine vlastite kosti. "Ne radi se o nikakvoj protetici, to su moje kosti. Oduvijek su bile u meni, ali čekala sam pravi trenutak da svima pokažem tko sam ja zapravo. One izlaze na površinu kada sam inspirirana", tvrdi kontroverzna pjevačica. Gaga je časopisu otkrila da je najsretnija kada svaki dan živi negdje između realnosti i fantazije. Najgore joj je kada ta svoja dva svijeta treba uskladiti. Također je otkrila kako nikada nije bila na plastičnoj operaciji. "Mislim da je promoviranje nesigurnosti na taj način više štetno nego umjetničko izražavanje kroz neku modifikaciju tijela", kaže Gaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Alexander McQueen sada radi kroz mene"

Pjevačica se osvrnula i na smrt njezinog velikog modnog idola, Alexandera McQueena, koji se ubio. "Mislim da je nakon smrti počeo raditi kroz mene. Isplanirao je cijelu stvar. Ubrzo nakon njegove smrti, ja sam napisala `Born This Way`. Mislim da je negdje na nebu i drži modne konce u svojim rukama i upravlja nama kao marionetama", rekla je Gaga.

Osim do glazbe i slave, pjevačici je stalo i do materijalnog statusa koji si je osigurala te objašnjava na koji način joj bogatstvo nešto znači. "Pravi luksuz mog uspjeha je što sada sve mogu raditi pod svojim uvjetima, iako se vrtuljak još okreće. Ali sada je cijeli zabavni park u mojem vlasništvu. Nije mi stalo do toga da zaradim puno novaca, stalo mi je do toga da napravim razliku", kaže Gaga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara