Golišava Nives Celzijus: Dino me naziva medijskom kurvom...

BIVŠA Playboyeva zečica, pjevačica i majka Leonea i Taishe, Nives Celzijus Drpić, nakon višemjesečnog izbivanja s društvene scene u napadno dekoltiranoj haljini prodefilirala je noćnim klubom Hemingway na Extrinoj proslavi petog rođendana. Ruku pod ruku Fani Stipković, Nives je u "haljini na volančiće" koja, sinoć su se mnogi složili, nikako nije odgovarala majki dvoje male djece, naglasila kako se "rijetko događa da izađe van, priča s frendicama, popije piće i zeza se".

"Ne, nikad ne idem van sa suprugom Dinom jer ne volimo izlaziti van zajedno. Naime, on kaže da sam ja medijska kurva i da ne voli izlaziti sa mnom i s mojim prijateljicama medijskim prostitutkama. On voli tajnovita mjesta za izlazak", rekla je Nives koja je naglasila kako se želi "što prije vratiti u biznis ako ju ne zadesi treće dijete". O suprugu Dini uvijek govori u superlativima te naglašava kako joj se nekad čini "kao da je sve protiv njih i da ta veza nema budućnosti, no da joj je drago što je našla čovjeka koji ima toliko razumijevanja za nju jer je nije lako trpjeti".

"Knjiga u kojoj će se prepoznati mnogi 'poznati' uskoro će se naći na policama knjižara"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došlo je do dosta promjena u mom životu, prije svega zbog zrelosti, a onda i zbog djece. Čini mi se da sam puno ozbiljnija jer pored svih majčinskih obaveza nemam vremena u glavi razmišljati o glupostima. Moram priznati da me ne smeta što ne mogu u posljednje vrijeme previše izlaziti van jer nikad nisam niti bila pretjerano zaluđena izlascima" (?), ispričala je Nives i požalila se kako je "današnje društvo takvo da ipak većina roditeljskih i 'ženskih' obaveza ipak padaju na majku".

Osim što je ponovno počela izlaziti van i vratila se poslu kojeg najbolje obavlja - pokazivanju bujnog poprsja, Nives uskoro očekuje još jedan dogovor s izdavačem o datumu promocije njezine prve, dugo najavljivane kontroverzne knjige za koju Nives očekuje kako bi se "svaki čas trebala naći na policama neke knjižare".

U knjizi će se navodno prepoznati mnogi protagonisti domaće društvene kronike poput pjevača Dubravka Ivaniša Rippera, Alke Vuice, Nivesinog oca Aneja Sama koji ju je navodno zlostavljao, tajanstvenog Dinamovog igrača koji ju je, opet navodno, silovao na podu hotelske sobe kad joj je bilo samo 16 godina i njezin "tinejdžerski san" pjevač Enrique Iglesias.

Tekst: Lana Vukičević
Foto: Goran Perešin

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara