Golotinjom protiv vrućine: Farmeri pokazali guze i uskočili u jezero

KAKO se široko gledateljstvo i nadalo, velike sparine polako su počele motivirati farmere da počnu (bez razmišljanja) odbacivati suvišne komade odjeće i razgolite se. Sezonu potpune golotinje otvorio je Svizac, koji je isprva za kupanje u bari obukao kupaće gaće, ali se ubrzo predomislio i zaključio kako će se najbolje osvježiti ukoliko se okupa kao od majke rođen.

"Daj, oblači se!", upozorio ga je Rafo, međutim, to Svisca nije potaklo da se upristoji, već ga je potaklo da, vidno ponosan na svoje tijelo i muškost, odijevanje odgodi što je duže moguće.

Kako je farmerima nemoguće zamisliti dan bez seksualnih aluzija, nema posebnog razloga da svako malo netko ne iznese svoje - Jelena je dana s na "pik" uzela Rafu, kojeg je ljubazno zamolila, ako može, da "je riješi", jasno aludirajući samo na jedno, nakon što je novopečeni Gazda Rafo farmerima rekao kako sad, kad je on Gazda, nemaju brige i kako će on sve probleme riješiti. "Hoćeš li i mene onda riješiti?", znatiželjna je bila Jelena, koja je davnih dana naučila da ako nešto ne tražiš, nećeš ni dobiti, na što se "sramežljivi" Rafo samo nasmijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ogovaračkom dnevnom redu Farme sve se češće nalazi Neno - s njim se svađa čak i Ivana, koja mu je, od trenutka kad je stigao na Farmu, u najmanju ruku rečeno bila naklonjena. Nakon što ga je, zajedno sa Sviscem Rafo odabrao za jednog od slugu, Neni je postalo jasno da mu budućnost na Farmi i nije baš blistava, barem ne ako se Farmere pita. Jelena nije propustila priliku upozoriti farmere kako ona "zna sve" o Neninom ulasku u show, i kako se još puno prije nego je Farma krenula Neno po riječkim kafićima očitovao kako žarko želi na Farmu, te "kako Jelena Urukalo protiv njega nema nikakve šanse".

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara