Goran Bogdan: Bio je u ljubavnom trokutu, među bivšima mu je kći ministrice

Goran Bogdan: Bio je u ljubavnom trokutu, među bivšima mu je kći ministrice
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

O PRIVATNOM životu glumca Gorana Bogdana godinama se ne zna ništa, a srpska je Gloria ovih dana objavila da je u vezi s 12 godina mlađom beogradskom glumicom Jovanom Stojiljković. Novinari srpske Glorije nazvali su Bogdana i pitali ga bi li se s Jovanom fotografirao za taj magazin, a on je odgovorio: "Naravno da ne".

Dodao je i da nije promijenio stav te da i dalje ne želi pričati o privatnom životu i djevojci.

No to nije uvijek bilo tako. Na početku karijere s novinarima je dijelio detalje iz privatnog života. Tako se zna da je četiri i pol godine bio u vezi s Dainom Oniunas Pusić, kćerkom bivše ministrice Vesne Pusić. U to vrijeme on je bio student glume na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti, dok je ona studirala režiju. Prekid veze sam je potvrdio novinarima.

Prije devet godina u emisiji Exkluziv priznao je da je u vezi s Lanom Klingor. Ispričao je da se često druže i ostavljaju si poruke na Facebooku. U to vrijeme on je bio glumac Zagrebačkog kazališta mladih, a ona je u istom kazalištu radila kao voditeljica odnosa s javnošću. Iste godine su prekinuli, a u medijima su se pojavile špekulacije da su prekinuli jer njegova obitelj nije odobravala njegov ljubavni izbor.

"Evo što mislim: nemam potrebu davat nikakve komentare o privatnom životu jer čvrsto vjerujem da to apsolutno ne zanima ni jednog normalnog čovjeka ali imam potrebu reći da je vrlo ružno u ovu priču uplitati nečiju obitelj na neutemeljenim pričama, pogotovo ako ni on ni ja za to nismo dali povoda. A sad me, lijepo vas molim, pustite da u miru proslavim 3. rođendan svoje kćeri. Hvala i sretan Božić svima!", napisala je Lana krajem 2010. na Facebooku.

"Goran je zaista jedna od najboljih osoba koje sam upoznala, nema se tu ni meni ni njemu što zamjeriti. On puno radi, ja puno radim, i nismo stigli ništa. U jednom trenutku smo odlučili da je možda najbolje da svako ganja svoje", rekla je 2011. za IN magazin.

Dvije godine kasnije gostovao je u "MaPet Showu" Marijane Batinić i Petre Nižetić te otkrio nekoliko zanimljivih detalja iz svog ljubavnog života. 

"Bio sam u ljubavnom trokutu", priznao je.

Pričao je pomalo i o seksualnom životu.

"Seks na javnom mjestu, zašto ne? Nemam sad neku lokaciju u glavi. Može sve", rekao je.

Srpski mediji 2015. godine raspisali su se da je u vezi s pjevačicom Ninom Badrić, a šuškanja je potpirila ona sama kad je objavila fotografiju s njim. Pisalo se da je njihova ljubav počela na snimanju spota za njenu pjesmu "Dan D", no on je brzo demantirao sve.

"To nije istina, niti je ikad bila. Sve se to nekako razmahalo, samo mi nikako nije jasno kako ni zašto. Ali eto, to su totalne neistine", rekao je za RTL.

Otada do danas, kad se piše o njegovoj vezi s Jovanom, nije ga se spajalo ni s jednom poznatom damom, a on je cijelo vrijeme tajnovit.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara