Gorana i Tatjanu u Los Angelesu dočekala vojska paparazza

AMERIČKI paparazzi "namirisali" su dolazak našeg najtrofejnijeg tenisača Gorana Ivaniševića i njegove nevjenčane supruge Tatjane Dragović, pa je u zračnoj luci LAX u Los Angelesu prilikom slijetanja njihovog aviona nastala prava pomutnja. Gorana i Tatjanu dočekao je njihov stari prijatelj Frane Barbieri, koji će im, uz Sanju Duggan, pomoći u smještaju i započinjanju nove faze života.

Kao što je i najavio u ekskluzivnom intervjuu za Video Index, Goran Ivanišević jučer je napustio Hrvatsku te s Tatjanom Dragović i njihovo dvoje djece odlučio okrenuti novu stranicu u životu. Iako je, kako kaže, odluku dobrim dijelom donio zbog agresivnih hrvatskih medija, u Los Angelesu, gdje će odsad živjeti, dočekala ga je slična situacija, odnosno, gomila fotografa odlučnih u namjeri da snime svaki njegov korak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tatjana Dragović u zračnoj se luci držala podalje od medija, dok se Ivanišević srdačno pozdravljao s Franom Barbierijem, njihovim "domaćinom". Unatoč nervozi zbog putovanja, sretan je što je s obitelji konačno stigao u SAD, gdje će, kako je rekao Indexu, "dati sve od sebe da mu Tatjana oprosti".

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara