Gospodinu Savršenom neće biti lako: Strastvena Ana zna biti previše dramatična

Gospodinu Savršenom neće biti lako: Strastvena Ana zna biti previše dramatična
Foto: RTL

U PONEDJELJAK počinje prikazivanje showa Gospodin Savršeni na RTL-u, a sad su predstavljene posljednje četiri kandidatkinje.

Radu Tomić (38) na show Gospodin Savršeni prijavio je osmogodišnji sin. Inženjerka stočarstva rođena je u Zagrebu, a živi u Ivanić Gradu i priznaje da je već doživjela pravu ljubav, ali da bi je mogla doživjeti i u ovom showu. Za sebe kaže da je jednostavna osoba, najvažniji su joj oslonac majka i brat, a svoje vrijeme najradije provodi sa sinom kojeg obožava.

Ta ljubiteljica životinja uvijek je nasmijana, uporna, ali priznaje da je ponekad i previše tvrdoglava. Kod muškarca joj je najvažnije da nije agresivan i da se ne osjeća kao nečije vlasništvo, a iskreno priznaje da bi je uvijek iznova mogao osvojiti osmijehom.

Vinkovčanka Ivana Kopilaš (36) sa zagrebačkom adresom potječe iz velike obitelji - ima dvije sestre i jednog brata. Trenutačno je zaposlena u informatičkoj firmi koja se bavi razvojem programa, a za deset se godina vidi u roditeljskoj ulozi s uspješnim poslom. Možda će se baviti zdravom prehranom, aktivno se vratiti trčanju i ići na polumaratone ili će samo putovati i izlaziti - uopće nije toliko važno kao to da bude zadovoljna i pokraj sebe ima muškarca koji će znati što želi, a ne da uvijek ona sve odlučuje.

Voli se družiti s drugim curama, nije konfliktna i jako dobro zna slušati. Priznaje da je zaljubljive prirode, vrlo otvorena i pričljiva, prava avanturistica koja je prije bila orijentirana na karijeru, a sad si je ona na prvome mjestu.

Vesna Stanić (22) smatra kako žena nikada ne treba glumiti nešto što nije. Trenutačno živi u Zagrebu, završila je trgovačku školu, no radi kao njegovateljica za udruge ljudi s invaliditetom, a upisala je i tečaj za grafičkog dizajnera.

Hobi joj je pisanje pjesama tako da će zacijelo jednu posvetiti i Gospodinu Savršenom. Priznaje da je kod muškaraca uvijek odbije kad su bahati, umišljeni i agresivni, a uvijek će je privući dobra osoba koja se puno smije.

Atraktivna plavuša Ana Tomičić (20) sebe opisuje kao strastvenu avanturisticu koja ponekad zna biti previše prkosna i dramatična. Pohađa satove glume, a željela bi biti producentica. U slobodno vrijeme putuje, vozi bicikl i motor, bavi se boksom, pleše, druži se s prijateljima, glumi te piše.

Priznaje da bi jedan dan voljela objaviti knjigu pa tko zna, možda joj inspiracija bude potraga za ljubavlju u showu Gospodin Savršeni. Budućem bi partneru ponudila ljubav, poštovanje, razumijevanje, akciju i avanture. Za sebe kaže da voli zavoditi, ali i kada nju zavode, a muškarac je može osvojiti šarmom, dostojanstvom, stavom i karizmom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara