Grafom pokazao s kakvim ženama izlazi DiCaprio, jedna stvar odmah upada u oko

Grafom pokazao s kakvim ženama izlazi DiCaprio, jedna stvar odmah upada u oko
Foto: Instagram

LEONARDO DICAPRIO ima reputaciju holivudskog zavodnika, a ako ste se ikad pitali koji je njegov tip žene, jedan korisnik Reddita na genijalan način to je ilustrirao grafom.

Prije dva dana korisnik Reddita podijelio je graf kojim je ilustrirao kako Leonardo DiCaprio ne izlazi sa ženama starijima od 25 godina, a na kojem se vide sve žene s kojima je slavni glumac bio u vezi od 1999. godine, 

Leonardo DiCaprio Refuses to Date a Woman Over 25 [OC] from r/dataisbeautiful

Gisele Bündchen nedavno je otkrila zašto je prekinula s njim. U svojoj knjizi "Lessons: My Path to a Meaningful Life" rekla je kako tad nije bila zadovoljna sobom te joj je bilo dosta štetnih navika.

Embed from Getty Images

Nakon prekida s bivšom Victorijinom anđelicom 2005. godine, DiCaprio, tad 30-godišnjak, pet godina bio je u vezi s izraelskom manekenkom Bar Refaeli kad je imala 20 godina. 

44-godišnja zvijezda trenutno je u vezi s 21-godišnjom argentinskom manekenkom i glumicom Camilom Morrone. Njezina majka, glumica Lucila Solá, dvije godine mlađa je od DiCaprija, a i sama ima iskustva u vezama sa značajnom razlikom u godinama. Ona je četiri godine bila u vezi s danas 78-godišnjim Alom Pacinom, a prekinuli su 2015. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara