Grašo: Možda spavam sa životinjama, bakom i djedom!

Grašo: Možda spavam sa životinjama, bakom i djedom!

KAKO je priča o ljubavi Petra Graše i Dina Rađe poprimila nevjerojatne razmjere, splitski pjevač odlučio se o svemu "službeno očitovati" pred kamerama, pa je u televizijskom eteru demantirao priču i okomio se na medije. "Brine me to što je očito moguće da se ovakve stvari daju u javnost bez ikakve provjere i potvrde", rekao je Grašo te se osvrnuo na "izvrtanje riječi" njegove djevojke Danijele Martinović, koja je nakon izjave za jedan tjednik rekla kako su njezine riječi izvučene iz konteksta.

"Kad ovakva gnjusna priča dobije legitimitet u novinama, bez da uopće postoji, onda me strah. U sljedećem traču ću biti ubojica. Možda spavam sa životinjama, s bakom i djedom. Kuma sam već potrošio", rekao je Petar Grašo. Kako kaže, ne želi istraživati odakle je priča krenula, a svjestan je i da je već dugi niz godina rado spominjan u kuloarskim pričama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega, bavim se pjevanjem, a od takozvane estrade se držim podalje. Vjerojatno sam zbog toga bio meta raznih tračeva, ali glupost je sad dobila razmjere koji su abnormalni. Očekujem da mi netko kaže kako je sve ovo bila skrivena kamera", kaže Grašo i dodaje kako je Danijela Martinović doista dala izjavu za jedan tjednik, no " nije očekivala da će oni to plasirati na takav način".

"Danijela je vrlo impulzivna osoba, a od strane jednog tjednika bila je izmanipulirana. Samo je izrazila čuđenje što je priča vrlo perfidno stavljena na naslovnicu i time je na najgori mogući način došla u medije", kaže Grašo i dodaje kako urbana legenda nije uspjela razoriti odnose sa Dinom Rađom i njegovom suprugom Viktorijom. Štoviše, njihov sin Niko ima krsno ime Petar, upravo po pjevaču koji im je vjenčani kum i "kolega iz kuloarske priče".

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara