Grašo, Rozga, Colonia i druge zvijezde na prvom CMC festivalu

LISTA izvođača koji će nastupiti na CMC-u, jedinom hrvatskom glazbenom festivalu organiziranom po uzoru na MTV Awards, upotpunjena je i konačna. Prljavo Kazalište, Boris Novković, Crvena Jabuka, Petar Grašo i Arsen Dedić, Magazin, Jelena Rozga, Colonia, Goran Karan, Ivana Radovniković, Massimo, Marko Tolja, Shorty, Đani Stipaničev, Max i Rade Šerbedžija borit će se za nagrade u nekoliko kategorija.

Pravo na ekskluzivni prijenos spektakla koji će se održati 16. svibnja u Puli izborila je nacionalna televizijska kuća a sve pjesme su već poslane na radio postaje u Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Sloveniji te će se od sljedećeg tjedna vrtiti u njihovom eteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao poslastica CMC festivala najavljuje se duet Arsena i Graše, izvođača koji festivale inače izbjegavaju, ali na ovom su ipak odlučili nastupiti kako bi podržali glazbenu priredbu koja bi trebala hrvatskoj glazbenoj sceni vratiti izgubljeni dignitet.

Tonči Huljić nastupit će sa čak dvije pjesme, jednom u izvedbi Magazina, drugom u izvedbi Jelene Rozge, a kao zvijezda festivala, uz ostale eminentne glazbenike, najavljuje se Rade Šerbedžija.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara