Grdić: Na fotkama sam potpuno gola i izgledam odlično!

ALEKSANDRA GRDIĆ prva je hrvatska misica koja se slikala za Playboy, te na taj način pobudila maštu mnogih muškaraca koji nakon njenih izjava jedva čekaju da se novi broj pojavi na kioscima.

25-godišnja manekenka koja je titulu najljepše Hrvatice osvojila 2003. godine, tvrdi kako je iznimno zadovoljna svojim izgledom na fotkama.

"Iako sam posve gola, fotografije nisu nimalo vulgarne. Svugdje se provlači gipsy look, za koji mislim da mi najbolje pristaje."- rekla je atraktivna Aleksandra u razgovoru za Gloriju.

Dodala je također kako novac nije bio motiv svlačenja pred objektivom, već da ona oduvijek sve u životu radi iz zadovoljstva. Nakon ovog "pothvata" otkrila je kako očekuje i brojne poslovne ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što o fotkama misli njezin dečko Zlatko Škvarić, najbolje se vidi po podršci koju joj je pružio tijekom snimanja na Hvaru, kad je za svojom Aleksandrom nosio ogrtač pazeći da se ne prehladi.

Misica tvrdi kako joj je on uvelike pomogao da se opusti. Ponosna na svoje atribute, vitka Virtovitičanka zaključila je razgovor izjavom: "Ako može Halle Berry, mogu i ja!".

(Foto: Playboy)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara