"Grof" Božidar Alić opet drami i usporava snimanje "Ratkajevih"

"Grof" Božidar Alić opet drami i usporava snimanje "Ratkajevih"

PROBLEMATIČNI glumac prošlog je vikenda na snimanju sapunice "Ponos Ratkajevih" opet bio u središtu pozornosti, ali ne zbog svog lika grofa Ratkaja, već zbog drame koju je napravio, a zbog koje je intervenirala i Hitna pomoć. Ured snimanja glumac se, naime, požalio kako mu je loše i prekinuo scenu, a osoblje Hitne pomoći, koja je pozvana kako bi pomogla glumcu, naljutilo se jer su u dvorac Miljana došli - bezveze.

Prema informacijama nekih medija, grofa Ratkaja u povijesnoj sapunici ipak neće ubiti ustaše. Nakon dužeg razmišljanja, producentska kuća AVA odlučila ga je zadržati u projektu, što ostali članovi ekipe serije nisu dočekali s oduševljenjem. Alić je, naime, poznat kao prava diva - na snimanjima ima "nerealne prohtjeve", a u očima kolega još ga prati stigma lažljivca, i to na račun priče koju je pokušao podvaliti redatelju i dekanu Akademije dramskih umjetnosti Branku Ivandi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alićevo bolovanje zbog navodnog incidenta s Ivandom, problemi u komunikaciji s HRT-om i još pokoja "sitnica" zaslužni su za produžetak snimanja prve hrvatske povijesne sapunice. "Ponos Ratkajevih" neće se, naime, snimiti u dogovorenom roku, zbog čega je AVA ovih dana s glumcima produljila ugovore i završetak snimanja serije najavila za sredinu travnja. Sudbina "Ratkajevih" na HRT-u još nije poznata - šuška se da će zbog nepovoljnih uvjeta Roman Majetić povući nekoliko desetaka zadnjih epizoda i ponuditi ih jednoj od konkurentskih televizija.

D.K.
Foto: AVA

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara