Gucci odbio Doutzen Kroes jer je predebela i ima veliku stražnjicu

Gucci odbio Doutzen Kroes jer je predebela i ima veliku stražnjicu

Tekst: B.M.
Foto: JLP

PRELIJEPA Doutzen Kroes, jedna od najplaćenijih supermodela na svijetu, izjavila je da je njezina karijera od početka krenula u drugom smjeru jer se nije htjela izgladnjivati. Naime, zgodna Nizozemka nosi veličinu 40, a zbog toga je početkom karijere nailazila na brojna odbijanja i ismijavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjavila je da je puno puta čula kako je lijepa, ali bi trebala smršavjeti nekoliko kilograma. Tako je, rekla je, bilo do njezine 22. godine, kad je shvatila da je to bizarno, jer se ona sviđa sama sebi u ogledalu. Najviše joj se sviđaju Versacijeve kreacije jer su ženstvene i ističu obline, dok joj se Gucci ne sviđa. Naime, Gucci ju je odbio jer je predebela. "Oni traže samo jako mršave djevojke", izjavila je lijepa Doutzen.

Navodno ju je Gucci odbio jer ima veliku stražnjicu, koje se, ističe manekenka, nije htjela riješiti. "Ja sam izvoljevala, a to je danas luksuz koji si današnje djevojke ne mogu priuštiti", rekla je Doutzen. Djevojke većinom dolaze iz siromašnih zemalja, a ako ne mogu napraviti točno što se od njih očekuje, mogu se slobodno vratiti natrag, rekla je Kroes. Dodala je da je sretna jer je odabrala zdrav život te se nada da će u nadolazećim godinama biti više djevojaka koje će se odlučiti na isto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara