Gucci pop: Svećenik na Instagramu objavljivao fotke u luksuznoj odjeći

Gucci pop: Svećenik na Instagramu objavljivao fotke u luksuznoj odjeći
Foto: Instagram

RUSKI svećenik Vječeslav Baskakov našao se u problemima zbog svog Instagram profila na kojemu je objavljivao fotografije skupe dizajnerske odjeće, obuće i luksuznih modnih dodataka. Ruski mediji su ga prozvali "Gucci pop".

Pod nadimkom archipriesttver Baskakov se hvalio kojekakvih luksuznima krpicama, a zbog bizarnosti fotografija mnogi njegovi pratitelji (bilo ih je par tisuća) mislili su najprije da je riječ o nekakvom fejk profilu ili pokušaju ismijavanja svećenika. No, profil je bio itekako stvaran, prenose ruski mediji.

Nakon što je postao viralni hit, Baskakov je profil izbrisao te poslao otvoreno pismo javnosti u kojemu tvrdi da te stvari nisu bile njegove, već da se fotografirao u trgovinama. Pošto je na profilu bilo i fotografija njega u luksuznoj odjeći izvan trgovina, Baskakov ima objašnjenje i za to - tvrdi da se fotografirao i u jeftinim lažnjacima.

"Te cipele su jeftine, ali izgledaju svečano. Htio sam malo luksuza u svojoj odjeći da me razveseli nakon službe", rekao je o Gucci cipelama u kojima se fotografirao.

Tvrdi i da mu je doktor savjetovao da uvede malo promjene u svoj život zbog vlastita dobra te da je slušao i njegove naputke.

Inače, svećenik je, sudeći prema fotografijama, veliki ljubitelj marki Louis Vuitton i Gucci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara