Guranje žaba u spolovilo i ostale poslastice tajlandskog seks turizma

UKOLIKO ste mislili da se iza imena "Ping pong show" krije samo demonstracija sportske discipline zvane stolni tenis - prevarili ste se, barem ako se nalazite na Tajlandu. Ping pong je, naime, standardna ponuda tajlandskog turizma, preciznije, tajlandskog seks turizma, oku ugodna i svima dostupna.

Situacija je otprilike ovakva - djevojke ili žene, služeći se svojim pubičnim mišićima, u vaginu primaju uobičajene stvari, poput olovaka, cigareta, zviždaljki, svijeća i naravno, ping pong loptica, po kojima je ova vrst zabave i dobila ime, te ih doslovno katapultiraju van prema oduševljenoj publici, također služeći se isključivo vaginom. Vrhunac točke je kada jedna od "prezenterica" showa iz publike izvuče jednog, najčešće muškog kandidata, u ruke mu položi balon, raširi noge i ispali strelicu u njega.

Dosjetljiviji vlasnici ping pong "salona" balone prije početka showa vežu svakom gostu za stolicu, tako da ukoliko upadnete u jedan od "otmjenijih" lokala, nema brige - strelica ispaljena iz miomirisnih predmeta muške požude vas neće zaobići. Ima lokala i koji idu i korak dalje, za zahtjevnije korisnike tajlandskih blagodati - djevojke vaginom hvataju zlatne ribice iz akvarija ili jednostavno u "mufove" guraju žabice (žive žabice) samo kako bi saznali koliko daleko u žensku utrobu ovi vodozemci mogu odskakutati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove aktivnosti se uglavnom odvijaju iza zatvorenih vrata striptease klubova kao jedno od atrakcija između plesova, međutim, "ping ponguše" su te koje su prave zvijezde. Iako je ova grana tajlandskog turizma formalno obavijena velom tajne, dosta je napraviti desetak koraka ulicom i već će vam netko ljubazno ponuditi da vam pokaže put prema ovakvoj vrsti zabave.

Međutim, čuvajte se - i Tajlanđani, koliko god se ljubazni činili, slijede čvrsto utabane puteve zakona seks turizma - ulaz na show je besplatan, ali konzumacija pića, često i do pet puta više cijene nego što je uobičajena, obavezna. Ukoliko se ne svidite vlasniku mogli bi vas, nakon što vam oduzmu svu gotovinu koju imate kod sebe, izbaciti a ako stvarno nemate sreće, i pretući.

Vanda Voloder

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara