Gwyneth Paltrow i Madonna nisu više najbolje prijateljice?

Tekst: A.A.
Foto: JLP

GWYNETH PALTROW i Madonna bile su godinama najbolje prijateljice. Skupa su prakticirale zdravu prehranu, razgovarale o makrobiotici, satima joge te se stalno družile, no ljubav između njih dvije je, navodno, ugasla. "Više ne razgovaraju jedna s drugom. Reći ću vam samo to da Gwyneth zna biti strašno ljubomorna i stalno bi se natjecala", otkrio je jedan izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumica i pjevačica sprijateljile su se 1999. godine i imale gomilu zajedničkih interesa. No, kada je Madonna prekinula s Guyem Ritchiejem prije dvije godine, nizbrdo je krenuo i odnos s Gwyneth. Obje prijateljice imaju iskustva s prekidanjima prijateljskih veza. Madonna je odnos sa svojom nekadašnjom najboljom prijateljicom prekinula 1991. godine, a Gwyneth je 1998. godine samo odjednom prestala razgovarati s Winonom Ryder.

Gwyneth i Madonna ove bi godine trebale zajedno ljetovati na Korčuli. Budući da su se između njih, navodno, stvorile tenzije, pitanje je hoće li na odmor krenuti zajedno. Madonnina glasnogovornica nije željela komentirati odnos svoje poslodavke i glumice, dok je Gwyneth sama izjavila u jednom intervjuu "Trenutno s jednom prijateljicom imam problema i osjećam se prilično bijesno".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara