Halid Bešlić zapalio Spaladium Arenu: Sa kraljem sevdaha pjevali Ibričić i 15-godišnja Karla

Tekst: I.M.
Foto: Ante Čizmić/Cropix

KRALJ sevdaha Halid Bešlić u petak je navečer u prepunoj Spaladium Areni održao još jedan u nizu svojih koncerata za pamćenje. Koncert će u posebnom sjećanju ostati 15-godišnjoj Karli Vuletić, učenici srednje Grafičke škole, koja je pobijedila na audiciji "Pjevaj s Halidom", te dobila priliku stati na veliku pozornicu sa popularnim sarajevskim pjevačem i zapjevati sa njim u duetu.

Osim Karle, s Halidom je zapjevao i ponajbolji Hajdukov igrač, Senijad Ibričić, koji je u društvu kolega iz kluba, koji su ga bodrili sa tribina, ovom prilikom još jednom proslavio pobjedu Hajduka u finalu kupa. Među brojnim poznatim licima koja su se uz Halidove nezaboravne hitove, u društvu prijatelja, zabavljala na koncertu u Spaladium Areni, bili su i Vlatka Pokos te Joško Čagalj Jole, koji je baš kao i Alka Vuica zapjevao kao Halidov gost na koncertu.

Nogometaš Darijo Srna, koji je na Halidovom koncertu u društvu kolega reprezentativaca trebao proslaviti svoju momačku večer, ondje se ipak nije pojavio. Podsjetimo, Srna će se u nedjelju vjenčati sa svojom dugogodišnjom djevojkom Mirelom Forić, s kojom uskoro očekuje i dijete, a goste će na svadbi u dubrovačkom hotelu Excelsior zabavljati upravo Halid Bešlić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara