Halle Berry: Naučila sam svršavati i uživati u seksu tek u 42. godini

Halle Berry: Naučila sam svršavati i uživati u seksu tek u 42. godini

HALLE BERRY, glumica koju je američki časopis Esquire proglasio najseksepilnijom ženom na svijetu, otkriva detalje iz svoje postelje. Halle je u razgovoru za spomenuti časopis otkrila pojedinosti iz svog seksualnog života, točnije podijelila je s narodom tajne vlastitih orgazama.

"Znate kako kažu da su zapravo žene "krive" hoće li ili neće svršiti? To vam je, drage moje, istina. Ja sam to napokon shvatila. Naučila sam sve trikove, i sad sa svojim tijelom mogu upravljati baš onako kako ja želim. Odgovorna sam za puno vraški dobrih orgazama. Sa 42 mogu puno više nego što sam mogla sa 22 godine", poručila je Halle koja je napokon "otkrila" tajnu tog užitka, dok mnoge žene još uvijek to traže.

"Muškarcu više ne dam da bude dominantan u krevetu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam što želim, i više nikad neću dopustiti muškarcu da bude dominantan u krevetu, oni jednostavno smiju sudjelovati. Naučila sam trikove koji me zadovoljavaju i više ne srljam okolo. Znam što volim", izjavila je vlasnica Oscara. Sudeći prema svemu izgovorenom glumica zaista uživa u seksu, to jest u vlastitim orgazmima. Sebe je stavila na prvo mjesto. Ona ne želi više zadovoljavati, ona želi biti zadovoljena.

Majka sedmomjesečne djevojčice Nahle Ariele u izvanbračnoj je vezi francuskim modelom Gabrielom Aubryjem koji očito udovoljava glumici baš kako si je ona to zacrtala. Halle je ona koja drži sve konce u krevetu i kada mala Nahla legne spavati, Halle ostvaruje sve svoje seksualne maštarije.

S.C.
Foto: Guliver/Getty

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara