Halley Berry svijetu napokon pokazala šestomjesečnu kćerkicu Nahlu

Halley Berry svijetu napokon pokazala šestomjesečnu kćerkicu Nahlu

HALLE BERRY, dobitnica Oscara i novopečena majka, napokon je javnosti pokazala svoju kćerkicu Nahlu Arielu Aubry koju je mjesecima skrivala od navale paparazza i medijskog interesa. Halle je uhvaćena kako se sa majkom Judith i sa kćerkicom Nahlom šeta po zoološkom vrtu u Los Angelesu, a u stopu ih je pratio tjelesni čuvar koji glumicu štiti od eventualnih napada.

Halle Berry jedna je od rijetih istaknutih holivudskih glumica koje su odbile pozirati za časopise sa svojim novorođenim djetetom, iako je interes za tim fotografijama bio iznimno velik, a Halle bi u slučaju da je na to pristala bila bogatija za nekoliko milijuna dolara. Glumica je zaprijetila podizanjem sudskih tužbi protiv onoga tko bude provalio na njen posjed i fotografirao njezinu obitelj, jer se to jednom dogodilo netom poslije rođenja male Nahle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Moj dečko Gabrijel i ja oduvijek smo govorili kako časopisima nikada nećemo prodati fotografije našega djeteta ili ga eksplotirati na bilo koji drugi način. Učinit ću sve što je u mojoj moći kako bi zaštitila svoje dijete i pobrinula se da u svakom trenutku bude sigurno i što dalje od očiju javnosti", rekla je Halle, no očito je promijenila mišljenje kada je dijete odvela u zoološki vrt unatoč tome što je znala da je paparazzi prate u stopu.

Iza Halle su dva propala braka - 1992. godine udala se za bivšeg igrača bejzbola Davida Justicea, a u braku su proveli četiri godine. U vrijeme kad je počela njezina medijska afirmacija, zaljubila se u glazbenika Erica Beneta, za kojeg se udala 2001. godine. Njihov brak mediji su pratili punom parom, jer u njemu nije nedostajalo pričica, pa i skandala, a Halle se od glazbenika razvela 2003. godine.

Deset godina mlađeg manekena Gabriela Aubryja upoznala je krajem 2005. godine i od tada su nerazdvojni. "Presretna sam, što je za mene prava novost. Znate, nisam oduvijek bila ovako sretna u vezama", izjavila je nakon što su mediji otkrili njezinu romansu s kanadskim manekenom, s kojim još uvijek ne namjerava stati pred oltar.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara