Hana farmerima: Moji silikoni teže svaki po kilogram, a traju deset godina

KAKO je večer na Farmi obično rezervirana za opuštene razgovore i neobavezne teme, na dnevni red su došli i Hanini silikoni. Za temu se posebno zainteresirao Rafo, koji i inače pokazuje zavidan interes za ženske obline. "A da te netko udari u sisu, je li opasnije sa silikonom ili bez?“, zanimao se Rafo, makar nikom nije bilo jasno zašto bi itko Hanu udarao u sisu. Hana je otkrila da njezini silikoni teže svaki po otprilike kilogram, da imaju rok trajanja od deset godina i da se na njih navikla isti tren kad se prvi put pogledala u ogledalo.

Iako se broj farmera smanjio, netrpeljivost između klanova i dalje raste. Gazdarica Jelena i prijateljica Stefany nisu puno promišljale oko odabira slugu - titula je pripala omraženoj Hani i Dvini, kojima, barem kako se čini na prvi pogled, uloga potlačenih nije teško pala. Hana je još jučer govorila kako joj ništa ne bi bilo draže nego da se nađe u finalu Farme, situacija se lagano počinje mijenjati. "Ne mogu ljudsku glupost da podnesem, al fakat ne mogu“, objasnila je Dvini svoju promjenu raspoloženja, ali je i dodala da se u dvoboju, ukoliko ona bude duelistica, planira boriti kao lavica.

Bivša Alexina "fronta" - Alen, Stefany i Jelena su uvjereni da će upravo Hana biti izabrana za duelisticu, i da će svi seljaci svoju šibicu dati njoj. "Hana je užasna osoba, stalno govori o tuđoj inteligenciji, neka pogleda sebe! Glumi neku vezu s dečkom, a na kraju voli cure!", Stefany je predvodila paljbu, a najviše od svega ih je zasmetala činjenica da ni Hana ni Dvina nisu pale u depresiju zbog selidbe u kućicu za služinčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, svoju osvetu planiraju i novopečene sluškinje - nakon što se spustio mrak, i nakon što su osjetile određenu sigurnost pod okriljem noći, djevojke su pokazale svoje nezadovoljstvo. "Ja ću tebe staviti za gazdaricu, isto kao i ti mene! I nema više izvlačenja iz šešira! Pa će onda vidjeti!", zaprijetila je Hana.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara