Hana Hadžiavdagić: "Koga briga tko je pjevao za Vatrene, kome je suđenje i tko je tu pošten"

Hana Hadžiavdagić: "Koga briga tko je pjevao za Vatrene, kome je suđenje i tko je tu pošten"
Foto: Facebook

U RASPRAVAMA o nastupu Marka Perkovića Thompsona na dočeku srebrnih reprezentativaca na Trgu bana Jelačića te onima o suđenju Luki Modriću, svoje mišljenje odlučila je dati i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković.

"Mi smo narod koji obožava da te digne u nebesa, da te hvali, da te voli, a onda te kao zadnje govno ispljuje. Koga briga tko je pjevao za Vatrene, hoće li donirati novac za djecu ili neće, kome je suđenje i tko je tu pošten. Hvala dečki što ste unijeli mjesec dana radosti u naše živote i oprostite što na brdovitom Balkanu ništa nije sveto", napisala je na Facebooku.

Njeni pratitelji složili su se s njom: "Upravo tako, nigdje nema više “vjernika” kojima ništa nije sveto nego na Balkanu. Svi se kunu i svi lažu. Svi se mole (ne želim ni znati za što i kome ) ali kada treba da pokažemo ljudskost, ljubav, poštovanje i odanost ljudima koji su uspjeli nešto, nešto više, nešto bolje da naprave od svojih života svojom trudom e to ne priznajemo, tome se ne divimo, to je nešto što treba da pogazimo jer sve se može oprostiti ali uspjeh nikada nikome. Jadno!"

Bilo je i onih koji se nisu slagali.

"Ne treba pravdati bilo koji oblik fašizma, pa ni Thompsona na trgu, koji nije smio tamo biti. Taman kad pomislimo da se Balkan izdigao iz primitivnih, fašističkih vrijednosti, realnost nas otrijezni. Nitko ne bi smio reći "koga briga za Thompsona, za turske zastave, tekbiranje, noz/žica/Srebrenica". Sramota za Hrvatsku i točka i treba da nas je sve briga", napisali su.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara