Hana nam je otkrila što se točno dogodilo s njom i Goranom nakon showa

Hana nam je otkrila što se točno dogodilo s njom i Goranom nakon showa
Foto: Instagram

IAKO nije dobila titulu pobjednice showa, Hana Rodić na kraju je ipak ukrala srce Gorana Jureneca i osvojila Gospodina Savršenog. Goran i Hana su u studijskoj emisiji, snimljenoj dva mjeseca nakon njegovog odabira u showu, priznali da se viđaju, iako je on u finalu umjesto nje odabrao Ivu Runjanin. Popričali smo s Hanom te saznali kako je došlo do njihovog zbližavanja nakon showa.

Hana kaže da Goranu nije zamjerila što je nije odabrao u finalu, no priznaje da ju je to malo rastužilo.

"Nisam mu zamjerila jer svatko ima pravo na vlastiti izbor i nisam ga mogla prisiliti da odabere mene, ali priznajem da sam bila tužna. Ipak, sjećam se kad sam u finalu rekla: 'Tko se zadnji smije, najslađe se smije', što se naposljetku ispostavilo istinitim", kaže Hana za Index.

Goran ju je nakon showa uspio zavesti - preko društvenih mreža. Javio joj se preko Instagrama i tako je počelo njihovo zbližavanje.

"Kad se kamere ugase, sve je nekako opuštenije i sve ide u jako dobrom smjeru", tvrdi i dodaje da već imaju i neke planove za budućnost, no nije željela otkriti o čemu se točno radi.

Na pitanje stignu li se ona i Goran viđati, Hana spremno odgovara: "Naravno da se viđamo. Kad nije u Zagrebu, jer Goran dosta putuje, većinu dana provedemo na videopozivu."

Nakon showa je ostala dobra s Klarom i Anezi, a o ostalim djevojkama nije željela ništa komentirati. "Tko mi je ostao u lošem sjećanju, sve se vidjelo na showu", kaže kratko.

"Da vratim vrijeme, sve bih ponovila, ali kako sam pronašla ljubav, ne planiram se prijavljivati u show takve tematike. Dojmovi nakon finalne emisije su mi pozitivni jer je ipak moja priča imala sretan kraj, a privatno je naša priča tek počela", zaključuje ova lijepa Zagrepčanka.

Hana ne planira ostvariti svoje snove samo na ljubavnom planu, već se bacila i na ostvarenje svojih poslovnih planova.

"Kad je o karijeri riječ, imam velike planove. Kao što možete vidjeti, dobila sam svoj show 'Hana Make Up Queen' i uskoro počinjem s YouTube kanalom, a Goran i ja imamo i neke zajedničke poslovne planove, no sve u svoje vrijeme", zagonetno kaže.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara