Hana otkrila detalje operacije grudi, ali i kako je Goran reagirao na povećanje

Hana otkrila detalje operacije grudi, ali i kako je Goran reagirao na povećanje
Screenshot: Youtube

NAKON što se pohvalila novim, većim grudima, Hana Rodić je na svom YouTube kanalu otkrila detalje plastične operacije koju je obavila u Istanbulu. 

Tvrdi da u Istanbul nije otišla zbog povoljnije cijene operacije, već zato što smatra da su liječnici tamo puno bolji. Svog je kirurga pronašla na Instagramu, a u cijenu joj je bio uključen i smještaj u hotelu. 

>>>Hana Rodić nakon operacije grudi pokazala brutalan dekolte<<<

"Doktor mi je na konzultacijama predložio što je najbolje za moje tijelo, koji oblik, koja veličina. Naravno, nije za svakog isto. Ja sam u jednu stavila 400 mililitara, u drugu 360. Nisam htjela pretjerivati s veličinom. Stavila sam okrugle implantate, iako izgledaju nešto manje prirodno, a išla sam na zahvat ispod mišića jer tako dojka ljepše pada, nema onog naglog prijelaza", objasnila je Hana. 

Nakon konzultacija je morala obaviti razne pretrage i dobila dobre nalaze. 

"Ničeg se ne sjećam s operacije jer sam zaspala prije dolaska u salu. Nije me tako jako boljelo kasnije. Imam dosta visok prag tolerancije na bol. Bilo je trenutaka kad bi nešto na par sekundi presjeklo, ali sam imala tablete protiv bolova", tvrdi Hana. 

Najavila je da bi grudi trebale malo pasti što bi se trebalo, kako Hana kaže, dogoditi u roku mjesec dana. Također je objasnila da će biti potrebno godinu dana da se grudi potpuno oporave. 

"Šest mjeseci ne smijete vježbati, ne možete ići na bazene, na to se morate pripremiti jer su bazeni puni bakterija", upozorila je. 

Drugog dana je bila puštena iz bolnice, a tad ju je posjetio Goran kako bi joj pomogao što treba. Otkrila je i kako se Goranu sviđaju grudi. 

"Pa naravno da mu se sviđaju! Mislim, koji muškarac ne želi da mu cura kaže da bi povećala grudi. Pa sigurno da neće reći ne. Goran je preoduševljen", istaknula je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara