Hani Hadžiavdagić hejterica poručila da spremi ručak, ova joj odmah odgovorila

Hani Hadžiavdagić hejterica poručila da spremi ručak, ova joj odmah odgovorila
Foto: Instagram

HANA HADŽIAVDAGIĆ na Instagramu ima 480 tisuća pratitelja, a osim obožavatelja ima i hejtere. Nekadašnja voditeljica s jednom se hejtericom obračunala u komentarima ispod jedne od svojih objava, a njihov je fajt objavila na svom Instagram storyju. Hejterica je očito kivna na Hanin način života pa joj je poručila da se prestane preseravati i spremi ručak.

"Vala Hana, dodijala si i Bogu i narodu. Dosta više preseravanja, idi malo radi po kući i spremi ručak, a ne ovdje da izigravaš budalu non stop", napisala je izvjesna Fatima.

"Poštovana Fatima, vidim da me pratite, a ako vam se ne dopada ono što vidite jednostavno to prestanite činiti. To što ja nisam domaćica nego poslovna žena je moj izbor te vam savjetujem da ne budete tako čangrizavi zbog tuđe sreće. Imate vremena odmah da promijenite nešto u svom životu i budete istinski sretni, jer sreća je tu oko vas, samo je treba pronaći", napisala je Hana te poručila pratiteljima da ne mrze svoje hejtere jer su to osobe nezadovoljne vlastitim životima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara