Heather Mills ima novog sobara - i hoda s njim!

BIVŠA supruga Paula McCartneya, Heather Mills, ima novog dečka. Heather je 36-godišnjeg Jamiea Walkera upoznala tijekom ljetovanja na španjolskom otočju Tenerife te je navodno jako sretna - od sudbonosnog susreta par je nerazdvojan, a Heather detalje o svojoj novoj ljubavi novinarima nije htjela otkrivati. "Ne bih smjela ništa reći o njemu, ali pretpostavljam da već sve znate", Heather je kratko komentirala svoju novu romansu.

Heather je Jamiea upoznala u hotelu u kojem je odsjela, gdje ovaj radi, a zgodni sobar joj je "zapeo za oko" kada je prišao kćeri Beatrice, koju je bivša manekenka rodila u kratkom braku s Paulom McCartneyem, i odmah se zaljubila. Bliski izvor novopečenog para je potvrdio kako je Heather "luda" za Jamiem te kako cijeni Jamievu nježnost i sklonost djeci.

Jamie Walker svojim prijateljima već se pohvalio

Međutim, isti izvor je natuknuo novinarima kako Jamie, koji zarađuje samo osamsto dolara mjesečno cijeni Heatherin bankovni račun, koji je nakon razvoda od bivšeg Beatlea podebljan za više od dvadeset i četiri milijuna funti, te da se prijateljima već pohvalio kako je "zaključio posao života", nakon što se sinoć vratio iz Brightona, gdje je proveo vikend s Heather.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siromašna" Mills ima novog dečka i novu nekretninu

I sama Heather je nedavno zaključila posao života - "siromašna" Mills kupila je stan u prestižnoj njujorškoj četvrti West Village i za njega izdvojila nešto više od dva i pol milijuna funti te tako pobjegla s britanskog otočja gdje, nakon mučnog razvoda s bivšim Beatleom, kojega Britanci tretiraju kao nacionalno blago, ima status "persona non grata". Međutim, ni Amerikanci nisu previše naklonjeni manekenki koju je neko vrijeme pratio glas da je "sumnjiva morala". Na nedavno održanom natjecanju za Miss SAD-a, gdje je Mills bila počasna gošća, okupljena gomila bivšu manekenku je isfućkala i zamalo počela gađati trulim rajčicama, a Heather je tom prilikom iskoristila trenutak medijske pažnje da se izjada novinarima kako joj financijska situacija (iz braka s Paulom McCartneyem izašla je kao ponosna vlasnica 25 milijuna funti) baš i nije zavidna.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara