Heather Mills na internetu prodaje Paulove istrošene kondome i spermu

HEATHER Mills odbila je 100 tisuća funti vrijednu ponudu da bude zaštitno lice jednog od najvećih britanskih lanaca seks trgovina. Private Shops, koji imaju preko sto trgovina, nadali su se da će bivša porno zvijezda voditi njihovu novu kampanju u kojima je 40-godišnja Mills trebala reklamirati njihove proizvode, ali Heather je njihovu ponudu odmah odbila.

"Heather je prelijepa, karizmatična i ne boji se izraziti svoje stajalište pa je kao takva savršena za našu novu kampanju. Muškarci vole njen izgled i figuru, žene bi se poistovjetile s njezinim ambicijama i snagom karaktera, pa bi tako svojom bi pojavom utjecala na sve naše kupce", rekao je glasnogovornik Private trgovina. No, Heather je ponudu odbila jer, kako kaže njen glasnogovornik, to nije pravi potez za njezinu karijeru.

Iako je razvodom od Paula McCartneyja dobila 25 milijuna funti, Heather još uvijek nije zadovoljna, pa je sada na internetsku stranicu eBay na prodaju ponudila Paulovu spermu. "Paul nije najbistriji čovjek na svijetu. Svaki put kada bismo se seksali zahtijevala sam da stavi kondom. Sada imam oko 500 zaleđenih kondoma sa njegovom spermom i na tome ću se obogatiti", izjavila je Heather. Svaki kondom prodat će za najmanje milijun dolara.

Oglas kojeg je bivša manekenka stavila na eBay glasi: "Svaka žena koja želi biti dio rock povijesti sada ima priliku roditi dijete člana Beatlesa. Ja sam bivša supruga Paula McCartneyja i posjedujem zamrznute i istrošene kondome. Nema nikakve garancije da će zbog toga vaše dijete postati rock zvijezda, ali možete zaraditi milijune tražeći alimentaciju od njega. Obećavam da ću biti na vašoj strani ako odlučite slučaj dotjerati do suda, a spremna sam i svjedočiti. Hajdemo ovog prokletnika dovesti do bankrota!"

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara