Hemingway Bar Zagreb u petak vam donosi pravi mali klupski spektakl

Hemingway Bar Zagreb u petak vam donosi pravi mali klupski spektakl

U PETAK, 17. listopada, u renomiranom zagrebačkom klubu Hemingway Bar Zagreb gostuju proslavljeni DJ Ollie Goedicke aka D.O.N.S. te jedna od najboljih klupskih house pjevačica u Europi, Terri B. Hemingway Bar Zagreb, kao dio brenda prepoznatljivog diljem Hrvatske, već se šest godina nalazi na samom vrhu stylish klupske scene, a ovoga vam petka tako donosi pravi mali klupski spektakl.

DJ i producent Ollie Goedicke počeo se baviti produkcijom house glazbe 1996. godine. Interes publike za njegov prvi glazbeni uradak bio je iznimno velik, pa ga je jedna produkcijska kuća angažirala da napravi singl za glazbenu kompilaciju. Upravo taj događaj smatra se početkom glazbene karijere D.O.N.S.-a, novog pseudonima Ollieja Goedickea. Njegov prvi singl "D.O.N.S. - Drop The Gun" postao je veliki klupski hit čak i na svjetskoj razini. Osim toga, Ollie je postizao sve više uspjeha i kao dio DJ dvojca The Warp Brothers, ali i kao producent mnogih klupskih hitova poput 200 C "The God of Hellfire", Brain Twins "Voice of Buddha", Disco Nation "Kick Da Nation" itd.

Postajući svjetski prepoznatljiv DJ Ollie je 2004. godine odlučio ponovno iskoristiti svoj prvi pseudonim D.O.N.S. i napraviti obradu singla "Pump Up The Jam", koji je još davne 1997. godine bio veliki internacionalni hit, u suradnji sa Technotronicom. Singl se nalazio na prvom mjestu ljestvica na Ibizi i Mallorci. Veliki ovoljetnih hit "Big Fun" osvojio je prva mjesta svih house ljestvica u Njemačkoj, a Ministry of Sound UK promovirao ga je na Hed Kandiju ovog ljeta. Osim novih singlova D.O.N.S. je radio remixeve za mnoge DJove poput Scanners "Feeling Good", Warp Brothers "Blade", Antoine Clamaran "Relax" i posljednji veliki klupski hit "Something On Your Mind" Yves Larocka. Posljednji veliki singl, "Supernatural Love", napravljen je u suradnji sa poznatom divom Gloriom Gaynor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Terri B jedna je od najboljih klupskih house pjevačica u Europi. Trenutno surađuje sa Hed Kandi i mnogim umjetnicima na njihovim pločama poput Kurd Mavericka (Rise), Henrika B (Soul Heaven), Raul Rincona (Sometimes) i Jerry Roperom na svom prvom solo singlu "Hands To The Sky". Terri B trenutačno se nalazi na turnejama sa D.O.N.S.-om po Australiji, Indiji i Europi, te radi na prvoj ploči sa svojim bendom Terri Green Project, koja će svjetlo dana ugledati krajem godine. Njen vokal očarava publiku na jedinstven način podižući atmosferu do maksimuma, a zajedno sa D.O.N.S.-om stvara nezaboravan spektakl u kojem ćete imati priliku uživati u Hemingway Baru Zagreb. Za warm-up pobrinut će se vrhunski hrvatski DJ i resident Hemingway Bara, Joe2Shine.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara