Hey Baby petak u klubu Aurora uz DJ Mestu

Hey Baby petak u klubu Aurora uz DJ Mestu

ŠPICA je ljeta, pa tako i Hey Baby programa u primoštenskom klubu Aurora. Ovog petka, 10. kolovoza, rezidentima DJ Oliju Dobolliju i DJ Bronsonu se pridružuje specijalni gost iz Italije, DJ Mesta, jedan od najpoznatijih talijanskih DJa i član renomiranog BumSquad DJz kolektiva.

Mesta je trenutačno rezident DJ u 4 kluba tjedno diljem Italije i jedan je od prvih DJa koji je probio reggaeton u Italiji. Ugled je stekao boravkom u Londonu 1990-ih, gdje je započeo svirati u klubovima i prodavati vlastite mixtapeove. Povratkom u Italiju, u rodni Torino, 1999. godine postaje glavna talijanska veza za svjetsku urbanu scenu - njegova emisija Full Blast Mixshow, tada originalno emitirana na torinskom radiju se danas emitira u cijelom svijetu putem RTL TV i Hitchannel postaja. Mesta također ovo ljeto na talijanskoj nacionalnoj TV postaji RAI 2 započinje vlastitu emisiju pod imenom Bravi Ragazzi (Goodfellas), gdje će pratiti hip-hop i reggaeton scenu, spotove i uličnu kulturu. Kao glavne točke njegove karijere valja istaknuti nedavno gostovanje u legendarnom britanskom klubu Ministry of Sound, DJ set na partyu Jay Z-a u Cannesu 2003., te nominaciju za najboljeg međunarodnog DJa 2006. na američkim Justo’s Mixtape Awards.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primoštenski klub Aurora tako vas još jednom poziva na najluđi ljetni tulum, Hey Baby večer koja predstavlja najbolje od hip-hop, r&b, dancehall i reggaeton glazbe, uz nestandardnu mash-up selekciju. Rezidenti zaduženi za rasplesavanje curica i njihovih polovica na podiju su dj-i Oli Dobolli i Bronson, kojima je već ovo četvrta godina u Aurori, tako da svaki tjedan možete očekivati novu kombinaciju klupskih klasika i svježih hitova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara