HIV nije ništa pored ovog: Bivša supruga otkrila dosad najmračniju tajnu Charlieja Sheena

HIV nije ništa pored ovog: Bivša supruga otkrila dosad najmračniju tajnu Charlieja Sheena

Foto: Splash

UZ SVE druge probleme koje ima, Charlie Sheen već je duže vrijeme i na ratnoj nozi sa bivšom suprugom Denise Richards, a usred suđenja oko podjele nekretnina na površinu su isplivali i neki nimalo lijepi detalji o slavnom glumcu.

Denise naime tvrdi da Sheen zbog svađe s njom nije birao riječi ni u razgovorima s njihovom djecom. Štoviše, prijetio im je i brutalno ih vrijeđao.

"Ubit ću tebe i ubit ću tvoju mamu", urlao je navodno Sheen na njihovu desetogodišnju kći Lolu, nazivajući njenu majku "jebenom svinjskom kurvom".

Krajem 2013. godine prijetio je svojoj djeci da će im uzeti sve darove i dati ih beskućnicima, no to ne bi bilo toliko strašno da malenoj Loli nije poslao i nimalo lijep SMS: "Sretan ti Božić s tvojom gubitničkom, jebenom, usranom mamom... Tata ti je rock genijalac... A mama ti je glupača", napisao je problematični Sheen i zgrozio i one fanove koji su dosad bili na njegovoj strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi komentiraju da je ovaj njegov čin mnogo gori od svih drugih "grijeha" koje je dosad zabilježio u "bogatom" životopisu, uključujući prikrivanje činjenice da ima HIV.

Denise se s bivšim suprugom spori oko kuće u Sheenovom susjedstvu, u kojoj je prema dogovoru nakon razvoda trebala nastaviti živjeti, no on je i nju i djecu naknadno izbacio i prestao plaćati dogovorene obveze.

Sheen pak tvrdi da je te poruke zapravo pisao Denise, a ne njihovoj kćeri.

"Kuja nije znala ni glumiti da joj je vruće u požaru ni da je mokra u bazenu", obrušio se i na glumačke vještine bivše supruge, koju optužuje da pokušava izvući i posljednji novčić iz njegovog džepa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara