Hladan tuš za "Tima Oreškovića": Poslušajte kako ga je "otpilila" Jadranka Kosor

Hladan tuš za "Tima Oreškovića": Poslušajte kako ga je "otpilila" Jadranka Kosor

Foto: YouTube/Hina

NAKON Ive Josipovića i Željka Keruma, nova meta Davora Jurkotića i njegovog showa "U zdrav mozak" bila je bivša premijerka Jadranka Kosor.

"Koga da zove Tim Orešković za savjet nego jednu damu koja je bila na toj funkciji na kojoj ću biti ja? Jadranka Kosor. Želim dobar savjet. Jadranka, daj mi dobar savjet", rekao je Jurkotić s američkim naglaskom prije nego je okrenuo broj bivše premijerke.

Za razliku od drugih političara koji su se oduševili kad su čuli tko ih zove, Kosor je "Oreškoviću" rekla da je nazove za deset minuta jer izlazi iz auta.

>>>"Tim Orešković" se javio Kerumu da se zajedno napiju i najedu janjetine<<<

>>>Objavljen i video: Poslušajte urnebesni razgovor "Oreškovića" i Josipovića o novoj hrvatskoj himni<<<

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam s jednim political iz Splita pa mi je rekao da sam ušao kao janje u vučji čopor", rekao joj je, no ona se nije složila.

Potom ju je zamolio da popričaju kad se on vrati iz Kitzbühela, a zatim joj se požalio da mu je s Milanovićem teže razgovarati nego sa svojim sinom. Ona je pristala na kavu, a kad je Orešković krenuo u širinu, Kosor ga je prekinula i rekla mu da se javi pa će popričati.

"Biste li htjeli biti dio tima?", pitao ju je, a ona je ponovila da joj se javi pa će razgovarati.

Iako je on krenuo i pjevati, bivša premijerka nije imala strpljenja pa je brzo prekinula razgovor. Kako je zvučao razgovor pogledajte u videu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara