"Hodajući skandal" napustio Farmu: Alex više neće očajno plakati na selu

ČIM je doznala da su je gledatelji Farme po tko zna koji put odabrali za drugu duelisticu, Alex je odlučila napraviti ono što je zapravo obećala već prošlog petka - predati borbu. U ringu s prvom duelisticom Ivanom Marić odabrala je igru znanja, a onda je odbila odgovarati na pitanja o poljoprivredi, pa je Ivana iz kviza izašla kao pobjednica, s rezultatom 5:0.

Potpuno sređena i spremna na izlazak sa seoskog imanja, Aleksandra se pozdravila s ekipom koja se nije činila previše tužnom zbog činjenice da ih bivša missica više neće zabavljati. Nakon što su doznali da Ivana ostaje u showu, kandidati su veselo zapjevali "Fridu" te ostavili dojam da su znali kako Alex odustaje od igre. To će, nesumnjivo, izazvati nove komentare o "moralnom principu Nove TV" koja, iako zna ishod, gledatelje poziva na glasanje, kakvi se već tjednima provlače kroz Indexov forum.

Je li na redu samostan?

Podsjetimo, manekenka je na Farmi nerijetko plakala, a slobodno vrijeme provodila je zabavljajući Alena Macinića. "Kad odem odavde, otići ću u najstroži samostan", samo je jedna od spektakularnih najava koje je dala u showu. Najveće oduševljenje u proteklim tjednima pokazala je kad je na seosko imanje nenajavljeno stigao romski sastav, a gledatelji će je u Farmi, osim po izjavama kojima je zabavljala javnost, pamtiti i po oblinama koje se ni u jednom trenutku nije sramila pokazati.

"Drago mi je što sam iz Farme otišao na vrijeme", rekao je Deen, jedan od gostiju u tjednoj emisiji, voditeljici Miji Kovačić, ističući kako su odnosi na seoskom imanju, koje vjerno prati putem malih ekrana, došli do kritične točke. Farmeri su, pak, ocjenjujući proteklih tjedan dana, jednoglasno zaključili da su se stvari napokon smirile. "Sve pridošlice osim Nene su otišle sa sela pa je opet ostala ona stara ekipa i mislim da tu više nikome nije do svađe", rekla je Jelena Dreli na sijelu i tako ukratko opisala tjedan s najmanje "skandala" otkako je Farme u televizijskom eteru.

Deen je priznao kako je, gledajući dnevne emisije, o nekim bivšim cimerima stekao novi dojam. "Na televiziji je situacija sasvim drugačija, primjerice, Ivana je puno bolja osoba preko ekrana. Mislim da nije zaslužila nominaciju. O Alex više ne bih govorio, ali moram spomenuti da ima osoba koje su mi tamo puno manje drage od nje", rekao je i u svom poznatom stilu nije htio spominjati imena.

Puno iskrenija od Deena bila je Slađa, koja se u studiju Farme pojavila u napadno dekoltiranoj vjenčanici. "Neki ljudi iz farme su me malo razočarali. Ovog tjedna to su bile sve cure. Dopustile su da bude prva duelistica, a radila je daleko najviše od svih - kuhala, čistila, brinula se za životinje...", rekla je Slađa i priznala kako joj je, kad skupi novac, velika želja otvoriti buregdžinicu "Farma".

Rafo je "svet" i farmerima i gledateljima

Prema statistikama Farme, Rafo na seoskom imanju ima "najmanje grijeha" - nijednom nije bio duelist ni Gazda, ni s kim se nije posvađao i nitko ga u svim proteklim tjednima nije spomenuo u negativnom kontekstu. Osim toga, farmer je koji daleko najviše pažnje pridaje duhovnoj disciplini - brojni stanari počeli su se moliti upravo zbog njegovog entuzijazma, a na seoskom imanju ima i najviše sluha, te se njegove zabavljačke sposobnosti u nedostatku čuda tehnike doživljavaju kao "mana s neba". I Indexovi posjetitelji ga uglavnom doživljavaju kao bezgrešnog te u njemu vide favorita - od početka showa uvjerljivo vodi u našoj anketi.

D.K.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara