Hollywood trese seks skandal: Na internetu se pojavila snimka, a glumac se ispričao trudnoj supruzi

Hollywood trese seks skandal: Na internetu se pojavila snimka, a glumac se ispričao trudnoj supruzi

Foto: Instagram

POZNATI komičar i glumac Kevin Hart uhvaćen je u preljubu, a nedugo nakon što je u javnost dospjela eksplicitna audio snimka s nepoznatom ženskom osobom, ispričao se supruzi i djeci zbog nevjere.

U emotivnoj snimci koju je objavio na Instagramu, Hart je potvrdio nevjeru te se ispričao svojoj obitelji, prije svega trudnoj supruzi i djeci.

 

#Harts

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

"Osjećam da se na mojim leđima nalazi meta i zbog toga bih trebao donositi pametne odluke, ali nedavno to nisam učinio. Nisam savršen i neću tvrditi da jesam. Napravio sam veliku grešku u prosuđivanju i završio u okruženju u kojem se mogu dogoditi samo loše stvari i upravo to se dogodilo. Znam da ću povrijediti one koji su mi najbliži, one s kojima sam razgovarao i ispričao se, svoju suprugu i djecu. Znam da sam pogriješio, a za pogrešno ponašanje nema opravdanja. Na kraju dana, jednostavno moram biti bolji...", poručio je Hart.

Potvrdio je Hart i da je na spornoj snimci netko želio zaraditi. "Neću dopustiti da netko ostvari financijsku korist od mojih grešaka", rekao je te dodao da će se radije suočiti sa svojim greškama.

 

#Harts #HartBeatWeekend #Vegas

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Spornu snimku objavio je TMZ koji piše da je anonimna osoba od Harta tražila višemilijunski iznos kako snimku ne bi pustili u javnost. Čitavim slučajem bavi se i FBI koji zasad sumnjiči jednu osobu, no detalji nisu poznati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara