Homoseksualac iz "Zabranjene ljubavi" u vezi s Antonijom iz "Big Brothera"

MARIN KNEŽEVIĆ, koji u RTL-ovoj sapunici "Zabranjena ljubav" tumači lik homoseksualca Leona, u ljubavnoj je vezi sa Antonijom Blaće, široj javnosti poznatijom po sudjelovanju u prvom hrvatskom "Big Brotheru", doznaje časopis Extra.

Antonija i Marin upoznali su se prije 30-ak dana u zagrebačkom klubu Saloon na proslavi rođendana "bigbrotherovca" Zdravka Lamota, ali prve ljubavne iskrice počele su frcati tek dva tjedna kasnije, na fašniku u Samoboru.

"U Saloonu smo samo pričali i zezali se, prvi sam korak napravio tek kada smo se posve slučajno našli na fašniku u Samoboru prije dva tjedna. Od onda uživamo dan za danom i ne zamaramo se time što će biti u budućnosti." - kazao je Knežević.

Antonija, koja je u Big Brotheru ostala upamćena po poljupcu sa Sanjom kazala je kako se veza s Marinom "dogodila potpuno spontano".

Prošlog je tjedna u "Zabranjenoj ljubavi" po prvi put u povijesti hrvatske televizije snimljen poljubac dva homoseksualca, i to između likova koje tumače Marin Knežević i Vjekoslav Janković.

Antonija je došla na snimanje kako bi pružila podršku svom dragom: "Jako sam ponosna na njega jer to nije mala stvar. Naravno da ljudi znaju da je riječ o glumi, ali ipak postoji određeni postotak koji poistovjećuje glumce s likovima. Baš zbog toga je to velika hrabrost za nekog tko je toliko mlad, a nije ni profesionalni glumac."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara