Hotel s bizarnim uvjetima: "Samo je vjenčanim parovima dopušteno dijeliti sobu"

Hotel s bizarnim uvjetima: "Samo je vjenčanim parovima dopušteno dijeliti sobu"
Foto: Facebook

HOTEL Ephrathah Farms u filipinskom gradu Iloilo postavio je vrlo stroge i pomalo neobične smjernice koje parovi moraju zadovoljavati kako bi mogli unajmiti sobu zajedno. Fotografiju uokvirenih uputa objavili su na službenoj Facebook stranici, a zbog onog što zahtijevaju, fotografija se proširila društvenim mrežama.

"Smjernice za parove koji unajmljuju hotelsku sobu:

1. Samo je vjenčanim parovima dopušteno dijeliti sobu.

2. Na recepciji će vas možda tražiti dokaz da ste braku, poput osobnih iskaznica, vjenčanog prstenja i sličnog, prije nego li vam dopuste da unajmite sobu.

3. Koliko god bismo voljeli povećati svoje poslovanje, zbog našeg kršćanskog uvjerenja strogo se pridržavamo tog pravila.

Zahvaljujemo na razumijevanju", stoji isprintano i uokvireno u spomenutom hotelu.

To pravilo je na snazi još od samo otvorenja hotela prije šest godina, a kako saznaje ABC News, gosti koji rezerviraju sobu prolaze proces provjere, kako se ne bi iznajmila soba parovima s kratkoročnim namjerama.

"Vjerujemo u svetost braka. Također, vjerujemo da bi seks trebali prakticirati samo oni parovi koji su u braku. To je razlog zašto odbijamo primati goste koji dolaze s kratkoročnim namjerama ili aferama izvan braka", rekli su iz hotela.

Uprava je također izjavila da se osjećaju dužnima djelovati kao "čuvari i upravitelji Boga", dodajući da "način na koji Gospodin namjerava da se Njegov posao vodi ne bi trebao biti korišten za zla djela".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara