Hrga: Skandalozno je objaviti vijest o tvom pobačaju, nego Vlatka, s kim si se jebala da si zatrudnila?

NAKON jučerašnje "posudbe" teme bez navođenja izvora - Indexove ekskluzive o troprstom Leskovcu, Mirjana Hrga i današnji nalet inspiracije duguje Indexovoj ekskluzivi, ovog puta s Vlatkom Pokos. S razlikom što ju je vukovarski četnik jučer verbalno ponizio, a danas je bilo teško razaznati kojoj divi više strše noge iz dupeta sugovornice.
 
Motrištarki Hrgi, "HDZ-ovoj gusjenici preobraženoj u leptira demokracije" riječima kolege Klauškog, Index.hr je ponovno poslužio kao privatna pljuvačnica iz koje se svakodnevno umiva.

"Jako krivim medije. Čak i kad mediji dođu do takve informacije, strašno je da je plasiraju u javnost", osudila je Indexovu ekskluzivu Vlatka Pokos, od ranije poznata po skrivanju svoje intime podalje od očiju javnosti.
 
"Skandalozno je da takve informacije izlaze van", složila se Mirjana Hrga, od ranije poznata kao moralna vertikala hrvatskog tv novinarstva. A među čije se najveće novinarske dosege ubraja tv-reportaža u kojoj je po Sheratonu bauljala tražeći gole nogometaše.
 
"Zašto je hrvatska javnost tako strašno zainteresirana da sudjeluje u jednoj privatnoj sapunici?", u šoku je i dalje bila Mirjana Hrga, na televiziji koja je vijest o razlazu Pokos-Radeljak objavila u središnjem dnevniku, uz bok izgorenim vatrogascima.
 
Gade se Hrgi te privatne sapunice. "Tko je otac?  Bi li se pomirila s Radeljakom? Ti si u brakorazvodnoj parnici? Hoćete li ti i Radeljak sanirati štetu? Zašto s Radeljakom nisi imala dijete? Odluka o djetetu bila je odluka tebe i novog partnera?  Imaš puno novih gaža?", sijevala su krucijalna pitanja hrvatske društveno-političke zbilje, kakvih se samo jedna hard-news novinarka ala Hrga može sjetiti.
 
"Večeras sam ovdje da se svi skupa zapitamo u kakvom to društvu živimo?", retorički se na kraju emisije zapitala Vlatka Pokos.
 
Draga Vlatka, u demokratskom društvu sa slobodnim medijima u kojem je svima dopušteno pričati o svemu  pa čak i vama dvjema o etici i poštenju.

Matija Babić, matija.bloger.hr  

Screenshot: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara