Hrvati pripomogli zaradi "Matrixa" od 25 milijuna funti u samo jednom danu

Hrvati pripomogli zaradi "Matrixa" od 25 milijuna funti u samo jednom danu

PREMIJERA posljednjeg filma akcijske trilogije prikazana je istovremeno od Amerike i Kanade do Kine i Rusije, Dalekog Istoka i Lijepe naše kako bi se potpuno onemogućili pirati.

Zanimanje za "Matrix Revolutions" nadmašilo je sva očekivanja i samo prvog dana prikazivanja film je u 107 zemalja zaradio ogromnu lovu i očekuje se da će nadmašiti sve dosadašnje novčane rekorde.

Drugi film "Matrix Reloaded" do sada je s 92 milijuna funti zarade u prvom tjednu prikazivanja u Americi i Kanadi vodio na listama najvećih zarada, a kako je novi nastavak na tom području samo prvi dan zaradio 14 milijuna funti, mogao bi postići novi rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se na premijerama širom svijeta dobro zabavljalo u Moskvi je grupa mladića iskoristila popularnost Matrixa za izražavanje svojih političkih stavova.

Dečki u crvenim majicama sa srpom i čekićem i crnim naočalama izvikivala je pred kinom "Mi smo neo-komunisti" a jedan od njih objasnio je novinarima da je junak filma Neo genijalni komunist koji svojim revolucionarnim idejama može stati uz bok Lenjinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara